2012 yılının unutulmayan demeçleri

Güncelleme Tarihi:

2012 yılının unutulmayan demeçleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2013 10:33

Jose Mourinho (Real Madrid Teknik Direktörü): Beni sevin veya sevmeyin. Dünyanın en önemli üç liginde de şampiyon olan tek teknik direktör benim.

Haberin Devamı

1-‘Dünyanın en iyisi benim’

Bu yüzden ‘Özel biri’ yerine insanlar beni ‘Tek’ olarak çağırmalı.

2- ‘Heidi Klum değil, Raul’

Mario Basler (Alman eski futbolcu): Raul’un sahadaki harika futbolunu izlemeyi, Heidi Klum’u çıplak görmeye tercih ederim.

3-‘Pantolonuma pislediler’

Gennaro Gattuso (Sion’lu futbolcu): İdmandan çıkıp duşa girdim. Çıktığımda iç çamaşırımın üzerine Paul Gascoigne tarafından çiş yapıldığını gördüm. Arabamı çamaşırsız kullandım.

4-‘Normal değilim, dahiyim’

Mario Balotelli (M.City’li futbolcu): Yetenek bana tanrının bir vergisi. Kimse beni anlamıyor. Yeteneklerimin üzerine katarak bugüne geldim. Normal insanlardan farklı olarak bir dahiyim.

5-‘Eğer adım farklı olsaydı...

Alessandro Diamanti (Bologna’lı futbolcu): Eğer benim adım doğduğumda Diamantinho veya Diamantinic olsaydı şu anda bonservis ücretim
en az 40 milyon Euro olurdu.

Haberin Devamı

6- ‘Çilekli şurup olmadan asla’

Demba Ba (Newcastle United’lı futbolcu): Şurubu çok seviyorum. Neli şurup biliyor musunuz? Çilekli şurup. Her gün ihtiyacım var. Su içerken bile içine şurup koyuyorum. Onsuz yaşayamam. Yemin ederim, tiryakilik gibi bir şey.

7-‘Neymar 80 yaşına kadar kalsın’

Luis Alvaro Ribeiro (Santos Başkanı): Neymar bir balerin olsaydı tiyatroda çalışabilir, aktör olsa Oscar kazanabilirdi. Neymar’ın 80 yaşına kadar takımda kalmasını istiyorum.

8-‘Barça orta sınıf bir takım’

Zlatan Ibrahimovic (PSG’li futbolcu): Balotelli, Real Madrid’e mi gidecekmiş? Hiç zannetmiyorum. Onun için Barcelona daha uygun olur. Orta sınıf bir futbolcu için orta sınıf bir takım.

9- ‘2000 golü çok rahat görürdüm’

Romario (Brezilyalı efsane futbolcu): Profesyonel değildim. Uyumadım, iyi yemek yemedim, idmanlara geç gittim. Buna rağmen 1002 gol attım. Partilere gitmemiş olsaydım 2000 gol atabilirdim.

10-‘Messi yedek bile çıkamazdı’

Hugo Gatti (Arjantinli eski futbolcu): Pele, Alfredo Di Stefano, Cruyff ve Diego Maradona’nın dönemlerinde Lionel Messi yedek kulübesinden çıkamazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!