2008'in rövanşı geldi çattı

Güncelleme Tarihi:

2008in rövanşı geldi çattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2011 00:00

Devler Ligi’nde çeyrek final ilk maçına çıkacak Chelsea ile M.United, 3 yıl önce finalde karşılaşmış, ayağı kayan Terry penaltıyı kaçırıp tarihe geçmişti.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde bu akşam müthiş bir maç var. İngiliz futbolunun iki devi Chelsea ile Manchester United, çeyrek final ilk maçında Stamford Bridge’de karşı karşıya gelecek. Saat 21.45’te başlayacak mücadele Star ve D Smart 112. Kanal’dan HD olarak yayınlanacak.

 

Chelsea rövanş peşinde

 

İki takım, 2008’de Moskova’daki finalde kozlarını paylaşmış ve gülen taraf Chelsea’yi penaltılarla deviren Manchester United olmuştu. O maçta, kullandığı penaltıyı gole çevirmesi durumunda takımını şampiyon yapacak Chelsea Kaptanı Terry’nin ayağının kayması sonucu penaltıyı kaçırması da futbolun unutulmaz anları arasına girmişti. Hem Chelsea hem de Terry, bu akşamki mücadeleye o finalin rövanşını alma düşüncesi ile de çıkacak.

 

Haberin Devamı

Hedef Devler Ligi

 

Ev sahibi Chelsea, aynı zamanda Premier Lig’de bu yıl beklentileri karşılayamadığı için sadece Devler Ligi’ne odaklanmış durumda. Hafta sonu en yakın takipçisi Arsenal ile puan farkını 7’ye çıkaran M.United ise sezonu iki kupayla kapatmayı hedefliyor. Kısacası futbolseverleri, bu akşam Star ve D Smart ekranlarında muhteşem bir futbol şöleni bekliyor.

 

Chelsea’nin kozu evi, M.United’ın defansı

 

CHELSEA, Şampiyonlar Ligi’nde evinde oynadığı son 26 maçta sadece 1 kez yenildi. Manchester United ise bu sezon Devler Ligi’nde savunmadaki performansıyla dikkati çekiyor. 8 maçta sadece 2 gol yiyen Kırmızı Şeytanlar, deplasmanda oynadığı son 4 karşılaşmada da ağlarında gol görmedi.

 

Lucescu Barça’yı durdurabilecek mi?

 

DEVLER Ligi’nde gecenin diğer mücadelesi Barcelona ile Shakhtar Donetsk arasında Nou Camp’da. Kupanın en büyük favorisi Messi’li Barça, Lucescu’nun takımı ile oynayacağı karşılaşma öncesi tedirgin. Çünkü Katalan ekibi,Shakhtar’a 2 sezon önce Nou Camp’ta 3- 2, 2004’te ise deplasmanda 2-0 yenilmişti. 21.45’te başlayacak maç D Smart’taki Euro Futbol’dan canlı yayınlanacak.

 

Haberin Devamı

Dikkat maç uyduda şifreli

 

CHELSEA-M.United maçı yasalar nedeniyle uydudan şifreli yayınlanacak. Bu nedenle Star TV’yi Türkiye içerisinde uydudan izleyenlerin, şu ayarı yapması gerekiyor. 1) Uydu alıcısının BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerek. KEY girişi menüsünde şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin. 2) Şu değerleri girin... STAR TV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF), Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane
varsa 10000000000000). 3) Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın. Gerekli bilgiye ayrıca, “www.startv. com.tr” adresinden de ulaşılabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!