1998 yılında balıklar

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

1998 yılı Balık'lar için bir geçiş yılı niteliğini taşıyor. Çünkü, balık burcunun idarecilerinden biri olan Jüpiter balık burcuna giriyor. Böylece Jüpiterin özellikleri ve etkileri güçlenirken aynı zamanda Balık Burcunun özellikleri de açığa çıkmaya başlayacak.

Gizemli, anlaşılmaz ve bilinmeyen ne varsa su yüzüne çıkacak ve Balık'lar kendileriyle karşı karşıya gelecekler. Tabi bu karşılaşmanın pek kolay olacağı söylenemez. Ancak, bir Balık'ın başa çıkabileceği ve üstesinden gelebileceği türden anlaşılmazlıklar meydana gelecek.

Evet, bu yıl hayatınızı, kendinizi, bulunduğunuz şartları hatta çevrenizde bulunanların koşullarını sorgulamaya başlayacaksınız. Yepyeni hedefler belirleyip peşinden gidebileceğiniz gibi eski ve sizin düşünceleriniz kadar anlaşılmaz gerçekleri de anlaşılır hale getirmeye uğraşabilirsiniz.

Yeni ortaklıklar planlayabilir, daha önce düşünmediğiniz girişimler yapabilir, aniden evlenebilir ya da mevcut evliliğinizi sürdürme konusunda farklı düşüncelere ulaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için oldukça verimli ve hoş bir dönem.

Hayatın gerçeklerini farklı boyutlarda anlayabilir ve koşullarınızda büyük değişiklikler yapmak üzere harekete geçebilirsiniz. Çünkü, Pluton burcunuzu etkilemeye devam edecek. Bunun sonucunda siz büyük ve köklü değişiklikleri Jüpiterin yardımıyla hızla gerçekleştirebilirsiniz.

Bu nedenle olumlu duygular ve güçlü beklentiler içinde bulunmaya özen gösterin. Zaman zaman karamsar duygulara kapılabilirsiniz tabii. Bu zaten sizin özelliğinizin bir parçası. Ortada neden yokken de karamsar duygular içine girdiğiniz çok olmuştur. Fakat, bu kez ortada neden olsa bile karamsar duygulardan uzak durmalı, güçlü ve kararlı istekler içinde bulunmalısınız.

Zaten istediğinizi elde edeceğinizi biliyorsunuz. Ve bu bilgi size yol gösterecek. Böylece kuvvetle istediğiniz ne varsa, ulaşacaksınız. Hem maddi hem de manevi planda.

Emlak alım-satımları ve yatırıma yönelik hemen her konuda karşınıza çok hoş fırsatlar çıkabilir. Hem çevrenizin desteğini alacak hem de içsel enerjinizin artmasıyla birlikte isteğiniz doğrultusunda büyük gelişmeler hızla gerçekleşecek.

Beklediğiniz hemen herşeyin sanki ilahi bir güç tarafından oluşturuluyormuş duygusuna kapılabileceğiniz türden gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu nedenle beklentilerinizin olumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Çünkü, olumsuz beklentileriniz de aynı hızla gerçekleşebilir.

Yepyeni bir anlayışa ulaşabilir, daha önce aklınızdan hiç geçmeyen düşüncelerle harekete geçebilirsiniz.

Şubat ayında enerjiniz çok fazla yükselecek. Olmayacak beklentiler içine girebilir çok büyük isteklerin peşinden koşabilirsiniz. Bu durum üzerinizde ciddi boyutlarda bir gerilim yaratabilir.

Bu devre içinde çok tedbirli davranmanız gerekiyor. Özellikle şubatın 25,26, 27'sinde yeni girişimlerde bulunmamaya özen gösterin. Ve bu günlerde doğanların biraz daha tedbirli davranmalarında yarar var. 5,6,7 eylül günleri de yeni girişimlerde bulunma açısından pek uygun değil.






 








Yazarın Tüm Yazıları