16 milyonluk Grosskreutz amatör takımda!

Güncelleme Tarihi:

16 milyonluk Grosskreutz amatör takımda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2015 18:39

Aile hasreti çektiğini belirterek eşyalarını toplayıp İstanbul'dan ayrılan Galatasaraylı Grosskreutz, Almanya'da amatör bir takımla antrenmanlara çıkıyor. Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 5 milyon Euro (16.35 milyon TL) olan Grosskreutz, henüz Bundesliga'da takım bulamadı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan ayrılmak istediğini açıklayan ve Almanya'ya giden Kevin Grosskreutz'un, amatör takımda idmanlara katıldığı ortaya çıktı.

Almanya'da 6. lig seviyesindeki Westfalen Lig'de yer alan Westfalia Wickede'de antrenmanlara çıkan Grosskreutz'un, fit durumda kalmak için böyle bir tercihte bulunduğu belirtildi.

16 milyonluk Grosskreutz amatör takımda
"ÇOCUK BURADA ÇALIŞIYOR, BUNUN NESİ KÖTÜ"
Kulübün hocası Marko Schott, yıldız oyuncunun arkadaşı olduğunu belirtirken, "Kevin benim iyi bir arkadaşım. Birlikte idman yapıyoruz. Böylece ormanda tek başına yürümek zorunda kalmıyor" ifadelerini kullandı.

Internette Grosskreutz'un idman yaparken fotoğraflarının yayınlanmasına kızan Schott, "Ne garip bir dünyada yaşıyoruz. Herkesin cep telefonlarının olmasını anlıyorum. Ancak böyle ajan gibi işler yapmak... Bu korkunç. Çocuk çalışıyor. Bunun neresi kötü?" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ailesini özlediği için Almanya'ya dönme kararı alan Grosskreutz için henüz Bundesliga'dan bir ekip transfer istediğinde bulunmadı. (sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!