Zuhal Topal FOX TV'de canlı yayında neden ağladı?

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topal FOX TVde canlı yayında neden ağladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 18:09

Ekranların enerjik sunucusu Zuhal Topal, FOX TV’de sunduğu programa bugün her zamankinden farklı bir şekilde giriş yaptı. Programa ağlayarak başlayan Zuhal Topal herkesin şaşırmasına neden oldu. Peki, Zuhal Topal neden ağladı?

Haberin Devamı

1 Şubat tarihli Zuhal Topal’la programında her zamankinden farklı bir şekilde giriş yapan Zuhal Topal, programa diğer günlerin aksine hüzünlü bir şekilde başladı. Kısa bir süre sonra neden üzgün olduğunu açıklayan Zuhal Topal babaannesinin vefat ettiğini açıkladı.

Babaannesinin hayatında önemli bir yeri olduğunu söyleyen sevilen sunucu, babaannesini 2. annesi gibi gördüğünü açıkladı. Yaşadığı üzüntünün sebebini söyleyen Topal, stüdyoda gözyaşlarına engel olamadı.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

23 Eylül 1976 doğumlu olan Zuhal Topal, bir çok alanda kendini göstermiş bir sanatçıdır. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, dizi ve filmlerde de rol alan Topal, son zamanlarda sunucu olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sihirli Annem dizisindeki Suzan karakteriyle tanınan Zuhal Topal, şarkıcı ve müzisyen olan Korhan Saygıner ile evlidir, çiftin bir çocuğu vardır. Sihirli Annem dizisinin ardından Selena adlı dizide kötü müdire Fitnat Korkmaz karakterine hayat veren Zuhal Topal, Geniş Aile dizisinde Şukufe rolüyle de karşımıza çıkmıştır. Papatya isimli dizide kısa bir müddet ekranlara gelen Topal, uzun bir dönem Avrupa Avrupa dizisinde izleyenlerle buluşmuştur.

Haberin Devamı

Zuhal Topal şimdilerde FOX TV ekranlarında Zuhal Topal’la programının sunuculuğunu yapmaktadır. 

BAKMADAN GEÇME!