Zeytin varillerinden FETÖ döküman ve kitapları çıktı

Güncelleme Tarihi:

Zeytin varillerinden FETÖ döküman ve kitapları çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 14:421dk okuma

Zeytin varillerinden FETÖ döküman ve kitapları çıktı

Haberin Devamı

BURSA, (DHA)- BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, zeytin varillerinde gizlenen FETÖ/PDY'ye  ait olduğu belirtilen doküman ve kitaplar ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.
Orhangazi Üreğil Mahallesi'nde oturan 36 yaşındaki M.A.’nın FETÖ/PDY terör örgütüne ait dokümanları kayınpederi 64 yaşındaki A.G.’nin evinde sakladığı yönünde bilgi üzerine jandarma tarafından gerekli adli izinlerin alınmasının ardından arama yapıldı.�
Yapılan aramada zeytin varillerinin içine naylonla gizlenmiş FETÖ/PDY terör örgütüne ait 144 kitap, 20 dergi, bir düzüstü dizüstü bilgisayar, bir tablet, bir harici bellek, 2 cep telefonu, 19 CD ve çok sayıda gazete ele geçirildi. Malzemelere Cumhuriyet Savcısının talimatıyla el konulurken, M.A. ve kayınpederi A.G. gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!