Osmaniye, hokeyde Süper Lig müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye, hokeyde Süper Lig müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2024 09:35

Osmaniye, hokeyde Süper Lig müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE, Türkiye Hokey Federasyonu tarafından düzenlenen, Erkekler Açık Alan Hokey Süper Ligi birinci etap müsabakalarına ev sahipliği yapıyor.

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü hokey sahasında gerçekleştirilen müsabakalarda, 2 grupta 12 takım mücadele ediyor. 5 gün sürecek olan karşılaşmalar sonucunda grupları ilk üç sırada tamamlayan 6 takım, 8-12 Mayıs’ta Kırklareli’nde yapılacak play-off etabında mücadele edecek. Müsabakalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanvekili Bayram Yüksel, "Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap müsabakalarında erkekler Osmaniye’de, Kadınlar Açık Alan Süper Lig 1. Etap maçları ise Alanya’da devam ediyor. Şu anda burada Play-Off ve Play-Off’a çıkacak olan takımlar belli olacak. Ligde, erkekler ve kadınlar olmak üzere ayrı ayrı 12 takım bulunuyor. Burada derece elde eden 6 takım Kırklareli’nde yapılacak Play-Off etabında mücadele edecekler. Diğer 6 takım da 8-12 Mayıs tarihlerinde burada Play-Out mücadelesi verecek. Müsabakalar gayet iyi geçiyor. Centilmence müsabakalar devam ediyor" dedi.

Haberin Devamı

Yüksel, Türkiye’de ilk hokey sahasının Osmaniye’de yapıldığını belirterek, “Hem Osmaniye’den hem sahasından hem de buradaki ilgi ve alakadan çok memnunuz. Osmaniye’ye bundan sonrada katkımız devam edecek" diye konuştu.

Osmaniye Alfa Spor Kulübü Antrenörü Bekir Topaloğlu ise Süper Lig'de kendi takımlarının da mücadele ettiğini, B gurubunda olduklarını ve iki maçı oynadıklarını belirterek, hedeflerinin Play Off’a girebilmek ve Play Off’ta da ilk üçte tamamlayabilmek olduğunu ifade etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI -

5588

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!