Bodrum Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2024 15:11

Bodrum Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı

Haberin Devamı

Fırat AKAY/BODRUM(Muğla),(DHA)-MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi kapsamında Bodrum Belediye Başkanı seçilen Tamer Mandalinci, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Aras'tan görevi devraldı. Yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde Mandalinci mazbatasını alarak göreve başladı.

31 Mart 2024 Mahali Genel Seçimleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bodrum Belediye Başkan adayı olan Tamer Mandalinci seçimlerden zaferle çıktı. Bu kapsamda, Mandalinci bugün sabah saatlerinde Bodrum Adliyesi'nden mazbatasını aldı. Daha sonra görev devir teslim töreni için Mandalinci Bodrum Belediyesi'ne, seçimlerde CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve seçilen Ahmet Aras ile birlikte giriş yaptı. Mandalinci ve Aras'ı yüzlerce vatandaş coşkuyla karşıladı. Belediye girişinde Aras ve Mandalinci konuşma yaptı ve daha sonra makam odasına gitti. Burada her iki başkan birbirine plaket ve takdim ederken, Aras görev mührünü Mandalinci'ye teslim etti. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci resmi olarak görevine başladı.

Haberin Devamı

Devir teslim töreninde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Muğla ve Bodrum'da çok büyük bir başarı kazandık. Bu başarının altında yatan temel yüzyıllık çınar Cumhuriyet Halk Partisidir. Başarı tesadüf değildir, başarının paydaşları var. Öncelikle çok kıymetli genel başkanım Özgür Özel'e verdiği kararlardan, yaptığı çalışmalardan dolayı sevgi, saygı ve selamlarımızı gönderiyoruz" dedi.

Seçim sürecinde destek verenlere teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalici ise "Allah utandırmasın. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 59 günlük çok yoğun geçen kampanya sürecinin sonunda Bodrum'da parti emekçileriyle, partili partisiz hiç kimseyi ayırmadan son derece güzel bir kampanya yürüttük. Biz mutluluğa hasret kalmışız, 31 Mart'ta o mutluluğu ülkemize getirdik" diye konuştu.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!