Güncelleme Tarihi:
Kemal EBEN/EĞİRDİR,(DHA) - ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) otel, lokanta ve ikram bölümünde öğrenim gören öğrencilerine, usta aşçılar tarafından uygulamalı eğitim verildi.
Bir turizm grubuna bağlı tesislerde görev yapan aşçılar, Türk ve yabancı ülke mutfaklarından örnek yemeklerin nasıl yapıldığını ve sunulduğunu anlattı. 5 yıldızlı otellerin mutfak şefleri, öğrencilere staj, otelde çalışma imkanlarıyla ilgili detaylı bilgiler de verdi. Eğirdir MYO Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Gök, Müdür Yardımcısı. Öğr. Gör. Çetin Meydan, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Duman, eğitime katılan usta mutfak şefleri ve otel yöneticilerine, öğrencilerin eğitimine katkı sundukları için teşekkür etti. Okul Müdürü Gök, "Usta çırak buluşmaları" etkinliğine katkı veren otel yöneticilerine teşekkür belgesi sundu.(DHA)
FOTOĞRAFLI