Denizli'de Zolan, Çavuşoğlu ve Zeybekci oylarını kullandı

Güncelleme Tarihi:

Denizlide Zolan, Çavuşoğlu ve Zeybekci oylarını kullandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2024 15:13

Denizli'de Zolan, Çavuşoğlu ve Zeybekci oylarını kullandı

Haberin Devamı

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)-DENİZLİ'de AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Osman Zolan ve CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde oylarını kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ve kızı Ceyda Zolan ile birlikte Merkezefendi ilçesindeki Hayırseverler Ortaokulundaki 2012 numaralı sandıkta oylarını kullandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yaan Osman Zolan, seçimlerin, demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu belirtip, "İnşallah çıkacak olan sonuçla kazanan Denizli ve ülkemiz olsun. Sonuçların 5 yıl boyunca yapılacak güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum. Herkesin birbirine saygılı olduğu, güzel bir ortamda demokrasinin gereği seçimler yapılıyor. Herhangi bir kimsenin tırnağına zarar bile gelmeden şu ana kadar seçimin devam ediyor olması benim için bir mutluluk" dedi.

Haberin Devamı

'DENİZLİ'YE DEĞİŞİMİ GETİRMEK ÜZERE YOLA ÇIKTIK'

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise oyunu Hayırseverler Ortaokulu'nda kullandı.

Çavuşoğlu oy kulanmaya eşi Nilgün Çavuşoğlu ile geldi. 2105 numaralı sandıkta oyunu kullanan Çavuşoğlu, Denizli'ye değişimi getirmek üzere yola çıktıklarını söyledi.

'DENİZLİ'DE HEDEFİMİZ 20'DE 20'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci de oyunu Denizli'de kullandı. Zeybekci, Pamukkale ilçesindeki Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki 1246 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Zeybekci, seçimlerin karşılıklı saygı ve hoşgörü içinde geçmesini dileyip, "Seçim süreci boyunca koşturduk, çalıştık. Biz iktidar partisi olarak sürpriz beklemiyoruz, Denizli'de hedefimiz 20'de 20. Emaneten bıraktığımız belediyeleri geri alacağımıza inanıyorum" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!