Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz, koltuğunu çocuklara devretti

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz, koltuğunu çocuklara devretti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2024 13:48

Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz, koltuğunu çocuklara devretti

Haberin Devamı

Tülay POYRAZ/BURSA, (DHA)-BURSA’nın Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını çocuklara devretti.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Akıncıtürk İhsan Dikmen İlkokulu öğrencilerini makamında ağırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde, başkanlık koltuğunu emanet alan çocuklar, istek ve temennilerini Oktay Yılmaz’a ilettiler. Temsili belediye başkanlığı makamına oturan çocukların ilk icraatları, ilçedeki yeşil alanların ve oyun alanlarının genişletilmesi yönünde verdikleri talimat oldu. Ziyaretin sonunda belediye başkanı Oktay Yılmaz, çocuklara çeşitli hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, ilçedeki çocuklarla buluşmaktan memnuniyet duyduğunu belirten başkan Oktay Yılmaz, “Yarının büyükleri ve yöneticileri olacak yavrularımız, ülkemizi daha güzel günlere taşıyacaklar. Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum” dedi

Haberin Devamı

İlçedeki çocukları başkanlık makamında misafir ederek, geleceğe ilişkin fikirlerini aldıklarını belirten Oktay Yılmaz, “Çocuklarımız ve geleceğimiz için neşeli Yıldırım’ı kurmak adına, elimizden gelen bütün imkanları seferber ediyoruz. Yıldırım Belediyesi olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda evlatlarımız için dopdolu bir program hazırladık. Bayrak Alanı’nda düzenleyeceğimiz etkinliklere tüm çocukları bekliyorum” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!