Gölhisar MYO'da proje ofisi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Gölhisar MYOda proje ofisi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2024 13:39

Gölhisar MYO'da proje ofisi açıldı

Haberin Devamı

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- GÖLHİSAR Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) akademik araştırma ve yenilikçi projelerin teşvik edilmesi amacıyla proje ofisi açıldı.

Gölhisar MYO'da kurulan proje ofisi, Doç. Dr. Özdemir Şentürk başkanlığındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ekipte Dr. Öğr. Üyesi Namıka Boyacıoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Alanlı, Öğr. Gör. Dr. Neslihan Dal, Öğr. Gör. Dr. Hasan Çevik, Öğr. Gör. Zafer Köse, Öğr. Gör. Sevdanur Duran, Öğr. Gör. Zübeyde Hasçeltik, Öğr. Gör. Seyhan Akgül Özarslan, Yüksekokul Sekreteri Papatya Topcu ve öğretim elemanları Mücahit Günay ile Murat Görgöz yer aldı.

Doç. Dr. Özdemir Şentürk, "Bilimsel araştırma, teknik beceriler ve yönetim alanlarında zengin bir deneyim ve uzmanlığı olan bu ekibin, çeşitli projelere sağlayacağı katkılar büyük önem taşımaktadır. Bu çeşitlilik ve deneyim birikimi, yüksekokulumuzun araştırma ve yenilikçilik alanında önemli adımlar atmasını sağlayacaktır. Bu proje ofisinin faaliyete geçmesiyle, akademik başarı ve bilimsel keşiflerin önündeki engeller azalacak ve yaratıcı fikirlerin hayata geçirilmesi için uygun bir ortam sağlanacaktır" dedi.

Haberin Devamı

Disiplinler arası iş birliği ve araştırma projeleri yürütmek üzere farklı bölümlerden akademisyenler ve idari personelleri bir araya getiren proje ofisinin kurulma amacı; üniversitenin 'Evrensel bilgiden toplumsal katkıya' mottosuna bağlı olarak Gölhisar ve çevresinde toplumsal katkı projeleri, TÜBİTAK, BAKA, Avrupa Birliği projeleri gibi projeler oluşturmak ve akademik personellerin çalışmalarına katkı sağlayacak iş birliklerini arttırmayı hedeflemek olarak açıklandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!