Gökhan Tombak'ın ölümüyle ilgili davaya devam edildi

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Tombakın ölümüyle ilgili davaya devam edildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2024 16:36

Gökhan Tombak'ın ölümüyle ilgili davaya devam edildi

Haberin Devamı

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinde Gökhan Tombak'ın (38) evinin önünde ölü bulunmasıyla ilgili 6 sanığın tutuksuz yargılandığı davaya devam edildi. Sanıkların suçlamaları kabul etmediği davanın dördüncü duruşması, tanıkların dinlenmesinin ardından ertelendi.

Bucak ilçesine bağlı Karaaliler köyünde Gökhan Tombak, 1 Aralık 2022'de evinin önünde av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili tutuksuz 6 sanığın yargılandığı davaya Burdur Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Davanın dördüncü duruşmasına 6 sanıklar ile ölen Gökhan Tombak'ın eşi ve taraf avukatları katıldı. Haklarında 'tasarlayarak öldürme', 'tasarlayarak öldürmeye yardım etme' ve 'tasarlayarak öldürmeye azmettirme' suçlarından ömür boyu hapis istemiyle dava açılan tutuksuz sanıklar üzerlerine atılı suçu kabul etmediklerini belirtti. Tanıkların dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

Haberin Devamı

Gökhan Tombak'ın eşi Asuman Tombak adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Adalet inşallah yerini bulacak. Eşimin katili ortaya çıksın. Tutuklanmalarını istemiştim ama olmadı. İnşallah bir dahaki mahkemede" dedi.

Gökhan Tombak'ın kardeşi Gürel Tombak da "Tutuklanmalarını istemiştik ama olmadı. Ellerini kollarını sallaya sallaya gezecekler. Tutuklama olmadığı için üzgünüz. Gökhan'ın eşi ve çocuklarının can tehlikesi var. Serbest kaldıkları sürece her şeyi yaparlar" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!