TSK Mehmetçik Vakfı, Bilecik'te şehit ve gazi ailelerine kurban eti dağıttı

Güncelleme Tarihi:

TSK Mehmetçik Vakfı, Bilecikte şehit ve gazi ailelerine kurban eti dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2023 12:36

TSK Mehmetçik Vakfı, Bilecik'te şehit ve gazi ailelerine kurban eti dağıttı

Haberin Devamı

Oğuzhan KILIÇ/BİLECİK,(DHA)-TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı, Bilecik'te şehit ve gazi aileleri ile bayramlaşıp, kurban eti dağıtımı yaptı.
Vekaleten kurban temini ve kesimini 1995 yılından bu yana gerçekleştiren TSK Mehmetçik Vakfı, Bilecik’teki hak sahibi şehit ve gazi aileleri ile buluştu. Vakıf yetkilileri, Bilecik İl Jandarma Komutanlığı'nda kurdukları standa gelen şehit ve gazi aileleri ile bayramlaşıp, çeşitli ikramlarda bulundu. Kurban etlerinin içinde olduğu koliler, sahiplerine ulaştırıldı.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 25 Ekim 1991'de terör örgütü PKK tarafından düzenlenen baskında şehit düşen Necdet Ayhan'ın oğlu İsmail Ayhan, Mehmetçik Vakfı'na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
'MEHMETÇİK VAKFI'NIN ROLÜ ÇOK BÜYÜK'
Mehmetçik Vakfı'nın düzenlediği etkinlik ve organizasyonlarda kendileri gibi çok sayıda şehit ve gazi ailesiyle tanıştıklarını belirten Ayhan, "Mehmetçik Vakfı sayesinde Türkiye'nin 81 ilinden şehit ve gazi yakını ağabeylerimiz, ablalarımız, kardeşlerimizle tanıma fırsatı yakaladık. Mehmetçik Vakfı'ndan şehit ve gazi yakınları, aileleri, şehit oğlu olarak çok memnunuz. Her zaman iletişimi geçiyorlar, arayıp, soruyorlar. Bugünlere gelmemizde Mehmetçik Vakfı'nın rolü gerçekten çok büyük. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!