Monte Bia Okulları Ata'nın huzurunda

Güncelleme Tarihi:

Monte Bia Okulları Atanın huzurunda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2023 18:32

Monte Bia Okulları öğrencileri, akademik ve yönetici kadrosu Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kapsamında Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzuruna çıktı.

Haberin Devamı

Öğrenciler ve öğretmenler, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı, ardından saygı duruşunda bulunuldu. Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Monte Bia Okulları Kurucusu Feride Aydın Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı: “Devrim ve ilkelerinizin takipçileri olarak bir kez daha söz veriyoruz ki: ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ Aziz hatıranız önünde ülkemizin, milletimizin, çocuklarımızın; huzuru, refahı ve güvenliği için her daim vazifeye hazırız. Monte Bia Okulları olarak sizden aldığımız feyz ile ilke ve devrimlerinizi yaşatacağımıza ve sizlere layık gençler yetiştireceğimize söz veriyoruz. Yüksek huzurunuz önünde saygıyla eğiliyor, şükranlarımızı sunuyoruz.’’

Monte Bia Okulları Atanın huzurunda

Haberin Devamı

Anıtkabir ziyaretinin öğrencilere liderlik, vatanseverlik ve sorumluluk gibi değerleri aşılamak adına büyük bir örnek teşkil ettiğini vurgulayan Monte Bia Okulları Kurucusu Feride Aydın; aynı zamanda öğrencilerin Anıtkabir'de düzenlenen program sayesinde tarihi ve milli değerlerini daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu söyledi. Her sene tekrarlanacak olan ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!