Michelin yıldızlı şef üniversite mutfağında

Güncelleme Tarihi:

Michelin yıldızlı şef üniversite mutfağında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2019 15:31

Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü, bölümün 31’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Michelin yıldızlı şef Christoph Bob’u mutfaklarında ağırladı.

Haberin Devamı

İtalyan Yemekleri Haftası kapsamında Ankara’da bulunan ünlü şef, Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Uygulama Mutfağı’nda öğrencilere, İtalyan mutfağından örnekler gösterdi. Bob, öğrencilerle İtalyan mutfağının önde gelen lezzetlerinden ravyoli ve risottonun inceliklerini ve sırlarını paylaştı. Domates ve pesto soslu ravyoli ile safranlı ve mantarlı risotto hazırladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!