100. yılda 100 öğrenciden işaret dili ile 23 Nisan kutlaması

Güncelleme Tarihi:

100. yılda 100 öğrenciden işaret dili ile 23 Nisan kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2024 14:03

100. yılda 100 öğrenciden işaret dili ile 23 Nisan kutlaması

Haberin Devamı

Şerife Serap KARA/AMASYA, (DHA) - AMASYA'da ortaokul öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında işaret diliyle "Bir başkadır benim memleketim" şarkısını seslendirdi.

Amasya Şeyhcui Şehit Aziz Sağlam Ortaokulunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenciler işaret diliyle farklı bir etkinliğe imza attı. Bayram heyecanı içerisinde olduğunu ifade eden öğrencilerden Zehra Uzuner, “23 Nisan’da işaret dili ile 'Bir başkadır benim memleketim' şarkısını seslendirdik. Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun ”dedi.

İŞARET DİLİ İLE BAYRAM COŞKULARINI HERKESE ULAŞTIRDILAR

Haberin Devamı

Cumhuriyetin 100. yılı anısına 100 öğrencinin anlamlı bir etkinliğe imza attığını kaydeden Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, “23 Nisan tüm ulusta olduğu gibi Amasya’mızda da tüm okullarımızda coşku ile kutlanıyor. Okulumuzu ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başta Amasyamız olmak üzere ülkemizin, çocuklarımızın ve öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor nice yıllara diyorum” ifadelerini kullandı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!