Kocaispir: Adana bir inci gibi parlayacak

Güncelleme Tarihi:

Kocaispir: Adana bir inci gibi parlayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2024 12:53

Kocaispir: Adana bir inci gibi parlayacak

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, 1 Nisan’dan itibaren kolları sıvayıp işe koyulacaklarını, 5 yılın sonunda Adana’nın bir inci gibi parlayacağını söyledi.

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Çukurova Caddesi esnafını ziyaret etti. Gün boyunca çeşitli ziyaretler gerçekleştiren ve vatandaşlarla bir araya gelen Kocaispir, esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı, sohbet etti, hafta sonu yapılacak yerel seçimlerde destek istedi. Kocaispir, yaklaşık 70 gündür Adana’nın tüm ilçelerini gezdiğini, esnafların yaşadığı sorunları da yakından bildiğini söyledi.

'PROJELERİMİZ LAFTA KALMAYACAK'

Göreve gelir gelmez sorunların çözümü için esnafın yanında olacağını ve onlara destek vereceklerini belirten Kocaispir, “Ben halkın içinde olmayı seviyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın, vatandaşımızın her zaman yanında olacağım. 1 Nisan'dan sonra kollarımızı sıvayacağız, Adana’mızı gerçek belediyecilikle, hizmetle buluşturacağız. Derdimiz, sevdamız, hayalimiz sadece Adana. Birbirimizden farklı düşüncelerimiz, birbirimizden farklı hayallere sahibiz; fakat ortak aitliğini hissettiğimiz değerlerin başında Adana’mız geliyor. Adanalı olmaktan, Adana’da olmaktan hep birlikte mutluyuz. Söz veriyorum, bu şehirde hiç kimse kendisini öteki, ötelenmiş hissetmeyecek. Belediye hizmetlerimiz her vatandaşımıza ulaşacak. Şehrimizin ihtiyacı olan projeler hiçbir zaman lafta kalmayacak. Hiçbir bahane, hiçbir sebep bizi Adana’ya hizmetten alıkoyamayacak. Göreceksiniz, Adana 5 yılın sonunda bir inci gibi parlayacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kocaispir, daha sonra Adana Genç İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği iftar programına katıldı. Genç iş insanları ile Adana projeleri üzerinde istişarelerde bulunan Kocaispir, hep birlikte adım adım Adana’yı güçlü yarınlara taşıyacaklarını vurguladı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!