Zeydan Karalar Feke'de halkla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Zeydan Karalar Fekede halkla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2024 14:43

Zeydan Karalar Feke'de halkla buluştu

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Feke ilçesinde çok sayıda köyü ziyaret ederek, yeni dönemde hizmetleri artırmak için hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Feke ilçesinin kırsalına giderek Kovukçınar, Kırıkuşağı, Tenkerli, Tapaneli, Tenkerli, Paşalı, İncirci, Akoluk, Tokmanaklı, Güzpınarı, Gürümze ve Bağdatlı köylerini ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, bal üreticileri, kadın kooperatifi üyeleri, çiftçiler, muhtarlar ve Fekelilerle bir araya geldi, Gürümze’de Adana Büyükşehir Belediyesi’nce verilen iftar yemeğine katıldı. Adana’yı bütün renkleri, dokuları ve insanları ile sevdiğini vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, halka eşit hizmet etme anlayışı ile oy hesabı ve siyasi parti ayrımı yapmadan, Adana için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Feke’ye sağlıklı içme suyu getirme, asfalt, sathi kaplama, su isale hattı, mezarlık, köprü inşası, güneş panelleri, yem, tohum ve fide destekleri, bal üreticilerine şeker desteği gibi çok sayıda hizmet getirdiklerini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, Adana’yı önümüzdeki dönemde hizmet yağmurunun beklediğini ifade etti.

Haberin Devamı

Borcu gelirinin 4 katı iken devraldığı Adana Büyükşehir Belediyesini, geliri borcunun 4 katı haline getirdiklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, 3 alt geçidi, 5 bulvar yapımını, 440 km asbestli boru değişimini, 2340 km su isale hattı döşenmesini, 3 milyon ton asfalt dökümünü, 321 iş makinesi ve 111 otobüs alımını, arıtmaları, kütüphaneleri, yurtları, kreşleri, ücretsiz kurs merkezlerini, mahalle merkezlerini, Kadın Akademisi, Niyet Akademi ve Payhaneyi, güneş enerjisi santralleri, SCADA Merkezi, altyapı ve üst yapı hizmetlerini, sosyal belediyecilik hizmetlerini, üretici desteklerini ve aşevi gibi hizmetleri pandemi ve depreme rağmen borçlanmadan gerçekleştirdiklerini anlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!