Mehmet Üstündağ

Doğum izni bitmiş bile!

5 Ocak 2024
Yönetmen Berkun Oya ile evlenen ünlü oyuncu Funda Eryiğit’in bebek beklediğini ilk ben yazmıştım hatırlarsanız.

Eryiğit, 19 Mayıs’ta oğlu Civan’ı kucağına almanın mutluluğunu yaşamıştı.

Anlaşılan başarılı oyuncunun doğum izni sona ermiş. Başrollerini Hazar Ergüçlü ve Hidayet Erdinç’in paylaştığı ‘Timsah Ateşi’ oyununun üçüncü sezonu için sahneye çıkmaya başlamış.

Ekimden beri temsil yapan oyun, 14 Ocak’ta da AKM Tiyatro Salonu’nda olacak. Mehmet Ergen’in yönetmenliğini üstlendiği oyun, 2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nin en iyi oyunları arasında yer almıştı.

Şiir ve fotoğraf buluştu

Şiirleri geniş bir kitle tarafından takdir gören şair ve yazar Nurullah Genç’in kendi şiirlerinden esinlenerek çektiği fotoğraflar, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Nurullah Genç Görünenin Şiiri” fotoğraf sergisinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yazının Devamını Oku

Cemiyet hayatı yılbaşını sevdikleriyle kutladı

3 Ocak 2024
İstanbul’un cemiyet hayatı, yeni yılı coşkuyla karşıladı. Ünlü isimler sevdikleriyle birlikte özel anlar yaşadı.

İstanbul’un tanınmış isimleri, 2024 yılını sevdikleriyle birlikte coşku içinde karşıladı. Yılbaşı gecesi, ünlü iş adamı Murat Aslan ile ilişkisiyle dikkat çeken Derin Mermerci, sevgilisi, kızları ve annesiyle birlikte aile yemeğinde buluştu.



Gecede, sosyetenin önde gelen ismi Çiğdem Simavi ve oğlu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da yer aldı. Tombala eğlencesiyle renklenen gece, Derin Mermerci’nin sosyal medya hesabından paylaştığı keyifli anlarla taçlandı. Diğer bir ünlü çift Melda-Sinan Kosif, yeni yılı kızlarıyla birlikte Beykoz’daki evlerinde karşıladı.

Maslak’ta yaşayan Burak-Melis Hatipoğlu çifti ise küçük kızlarıyla birlikte sıcak bir aile atmosferinde 2024’e ‘merhaba’ dedi.
Sosyal hayatın önemli figürlerinden Ayşe Kalkavan ve ANS Holding’in sahibi sevgilisi Serçin Alp, Papermoon’da unutulmaz bir yılbaşı geçirirken, iş dünyasının tanınmış isimlerinden Allan Hakko da ailesiyle Arkestra’da eğlendi. Sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile birlikte olan Allan Hakko, kardeşi Romina Garih ve eşi Niv Garih ile aile dostları Eser-Yusuf Romano ile bir araya geldi.

Yazının Devamını Oku

Mega pazarlık!

1 Ocak 2024
Tarkan, yılbaşı konseri için kazandığı 1 milyon Euro’luk ücretle gündemde.

Kıbrıs’ta sahneye çıkmak için önce 800 bin Euro’ya anlaşmış, sahnesini 00.15’e kadar uzatması için de 200 bin Euro ekstra almıştı. Anlaşılan o ki Megastar, finansal konularda aşırı titizmiş! Attığı her adımın milyonlarca lira değerinde olduğu ifade edilen Tarkan’ın sıkı pazarlıkçı kimliği de ortaya çıktı.


Herkes Tarkan’ın dünkü yılbaşı konserinden aldığı 32 milyon lirayı konuşuyor ama Megastar’la ticaret yapanlar ‘eli sıkılığından’ dem vuruyor!

Kazandığı paraları önemli yatırımlara yönlendiren sanatçı, geçtiğimiz günlerde Beykoz’da bir ev almak için inşaat firmalarıyla görüşmüş. Ancak Tarkan, yatırım yapmak amacıyla eve olan ilgisini gösterirken sıkı bir pazarlık sürecine girişmiş. İnşaat firmasının teklif ettiği fiyatın üzerinden önemli bir indirim talep eden sanatçının tutumu, şaşkınlık yaratmış.

Yazının Devamını Oku

Nişantaşı’ndan sonra Boğaz’a indi!

29 Aralık 2023
Türkiye’nin köklü markalarından Vakko, tasarım ve hizmet anlayışını turizm sektörüne yansıtmış ve Nişantaşı’nda ilk otelini açmıştı. Markanın ikinci otelini Çengelköy’de açmaya hazırlanan Cem Hakko, “Bir hayalimizi daha gerçekleştirdik” dedi.

Vakko, Nişantaşı’ndaki Vakko Hotel & Residence İstanbul’un ardından ikinci otelini, Boğaz’ın en güzel noktasında konumlanan Sumahan on the Water’da açıyor. Çengelköy’de, 19’uncu yüzyıldan kalma eski bir Osmanlı fabrikasından dönüştürülen ve kendi özel iskelesiyle ayrıcalıklı bir yapı olarak dikkat çeken otel, yakın zamanda Vakko Hotel & Residence Sumahan olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor. 


Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko konuyla ilgili açıklama yaparak, bir hayalini daha gerçekleştirdiğini söyledi: “Boğaz’ın tüm güzelliklerine hâkim bu muhteşem yapının, İstanbul’u ziyaret eden ve burada konaklayan herkesin hafızasında unutulmaz hatıralarla kalacağına eminiz. Dolayısıyla burayı sadece ikinci otelimiz olarak değil, İstanbul’a değer katan bir armağan olarak görüyoruz.”

Mayıs ayında açılacak

Nişantaşı’ndaki Vakko Hotel & Residence projesinde de imzası bulunan Fransız mimarlar tarafından, yapının mimari DNA’sı ve orijinal dokularına sadık kalınarak tasarlanacak olan otel, 12 adet odasıyla misafirlerine çok özel bir İstanbul deneyimi sunacak. Otel içerisinde Vakko L’Atelier, Club Privee, Bistro Bar gibi Vakko şıklığını yaşatan alanlar da yer alacak. Otelin, Mayıs 2024’te konuklarına kapılarını açması planlanıyor.

Yazının Devamını Oku

En tatlı mazeret! Katia Hakko 6 aylık hamile...

27 Aralık 2023
Hayat arkadaşı Sinan Mansuroğlu ile Paris’te yaşayan Katia Hakko, anneannesinin Noel kutlaması için İsviçre’ye gidemedi. Çünkü bebek bekliyor!

Bettina Machler, Noel Bayramı’nı annesinin yanında İsviçre’de kutladı. Kutlamaya çocukları, gelini, damadı ve torunları da eşlik etti. Bir tek Katia Hakko yoktu kutlamada. Anneanne Leone Machler’in evindeki kutlamada Bettina Machler’in erkek kardeşi Urs Machler’in yanı sıra kızı Pia Hakko ve eşi Kerim Yeşil ile kızları Lily vardı. Geçtiğimiz yaz evlenen oğlu Can Hakko ve gelini Deniz Hakko ile yeni dünyaya gelen minik torunu Leo Cem de kutlamada yerini almıştı.

Gözler Katia Hakko’yu ararken, Bettina Machler Instagram paylaşımının altına kızının ‘geçerli nedenlerden dolayı bir seyahat engeli’ olduğunu yazmıştı. Gerçi sonra o bilgiyi kaldırdı ama ben yine de araştırmadan edemedim! Tahmin ettiğim gibi bu seyahat engeli, bebek haberiydi!

Beş yıldır Sinan Mansuroğlu ile birlikte olan Katia Hakko, altı aylık hamileymiş. Paris’te yaşayan çift, bebeklerinin cinsiyetini doğuma kadar öğrenmek istemediği için kızları mı olacak, oğulları mı henüz kimse bilmiyor. Katia Hakko, başarılı bir art direktör ve tasarımcı.

Hayat arkadaşı Sinan Mansuroğlu ise mimar. Çiftin bebek haberiyle havalara uçtuğu ve yeni hayatlarını iple çektiği de gelen bilgiler arasında. Bettina Machler de yeniden anneanne olacağını için çok heyecanlıymış.

Kız çocukların eğitimine destek verecek

Şenay Sevim Şahin, şimdi de pozitif ayrımcılık yaparak kız çocuklarının eğitimi için destek veriyor. Mayıs ayında açacağı ilk kişisel sergisi “Tanık” ile gezilerinde tanıklık yaptığı anları paylaşacak olan sanatçı, sergide olmayan fotoğrafları bir kitapta topluyor.

Yazının Devamını Oku

Yılbaşı konseri 12 milyon TL!

25 Aralık 2023
Sahnelere hızlı bir şekilde geri dönen Mahsun Kırmızıgül, yılbaşında Kıbrıs’ta sahne alacak. Usta sanatçı, bir gece için 12 milyon TL alarak Tarkan’ın 25 milyon TL’lik rekoruna ortak oldu.

1,5 yıl önce sahnelere geri dönen Mahsun Kırmızıgül’ün çıktığı her yer tıka basa doluyor. Günler öncesinden yerlerin tükendiği sanatçının sahnesi cemiyet hayatı ve iş dünyasında da herkesin dilinde. İzleyenlerin tekrar tekrar gittiği Kırmızıgül’ün sahnesi, tıpkı filmlerindeki gibi; kâh ağlatıyor, kâh güldürüyor, kâh oynatıyor. Sanatçı adeta şov yapıyor. Sahnede sadece şarkı söylemenin dışında hayatından da kesitler anlatan ünlü sanatçının yılbaşı programı merak ediliyordu.

Çok sayıda mekânın peşinde olduğu Mahsun Kırmızıgül, yılbaşında Kıbrıs’ta sahneye çıkacak. Savoy Hotel’in yılbaşı galasında sahneye çıkacak olan sanatçının aldığı ücreti de öğrendim! Tam tamına 12 milyon TL!

Biliyorsunuz günlerdir sanatçıların yılbaşı konserleri için aldıkları ücretler konuşuluyor. Tarkan, 25 milyon TL ile zirvede. Mahsun Kırmızıgül de 12 milyon TL ile zirveye yerleşti ve ikinciliği kaptı! Üçüncü sırada 10 milyon TL ile Kenan Doğulu var... Bu arada Mahsun Kırmızıgül’ü yılbaşında izlemenin bedeli ise 16 bin TL’den başlıyor!


Süleyman Orakçıoğlu - Mustafa Üstündağ

Stil sahibi kutlama

Bağdat Caddesi Damat Tween mağazasında düzenlenen “Yeni Yılı Moda ile Kutluyoruz” daveti iş ve cemiyet hayatının sevilen isimlerini “Lüks, Stil ve Moda” konsepti ile ağırladı. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Orakçıoğlu ev sahipliğinde düzenlenen davete, aralarında Anıl Tiryaki, Benan Terzioğlu, Katre Turan, Merve Oflaz, Mine Ceran, Mustafa Üstündağ, Tuba Kalçık Üstündağ ve Sercan Yaşar’ın da olduğu çok sayıda ünlü isim katıldı. Çeşitli alışveriş sürprizlerin de yaşandığı davette, sevilen DJ Doğuş Çabakçor da müzikleriyle konuklara keyifli anlar yaşattı.

Yazının Devamını Oku

Öğrencilere iş imkânı

22 Aralık 2023
Miami Beach Hilton Bentley Hotel’de yapılan bir toplantı, Amerika’da üniversitelerde okuyan Türk öğrencileri, Türk-Amerikan Güney Ticaret Odası üyesi iş insanlarıyla bir araya getirdi.

Öğrencileri iş dünyasıyla tanıştırıp, onlara staj ve iş olanakları yaratmak amacıyla yapılan davet ilgi gördü. 40 öğrenci ve 30 iş insanının katıldığı buluşmada, öğrenciler için şimdiden iş imkanları ortaya çıktı. Türk-Amerikan Güney Ticaret Odası, bu toplantıyı tekrarlayarak geleneksel hale getireceğini açıkladı.

Yeni şubesi Fulya’da açıldı

Dünyada en çok sevilen gastronomi markalarından biri olan Belçikalı Le Pain Quotidien, beşinci şubesini İstanbul Fulya’da Marriott Executive Apartments’da açtı.

Yeni yıl konseptli açılış davetine cemiyet hayatından çok sayıda konuk katıldı.

Yazının Devamını Oku

Yeni proje yeni aşkı getirdi

20 Aralık 2023
Zeynep Yılmaz sahibi olduğu Thanx Mimarlık’ın tasarımını üstlendiği Range Cafe’nin açılışında tanıştığı iş insanı Bülent Ciritci ile yeni bir aşka yelken açtı.

Cemiyetin ünlü ismi Zeynep Yılmaz’ın sahibi olduğu Thanx Mimarlık, geçtiğimiz aylarda Kemer Country Golf Club’ın içinde yer alan Range Cafe’nin tasarımını üstlenmişti. Tasarım ve uygulamasının Thanx Mimarlık tarafından yapıldığı kafede golfçülerin keyifli vakit geçirebileceği iç ve dış mekânlar yaratılmış, bu özellikleriyle kısa sürede uğrak noktası olmuştu.



Şimdi aldığım duyumlara göre Zeynep Yılmaz, kafenin açılışında iş insanı Bülent Ciritci ile tanışmış, arkadaşlık bir süre sonra aşka dönüşmüş. Ödüllü bir golfçü olan Bülent Ciritci, Ciritci Tarım patronu. Tarım sektöründe iki asrı aşkın süredir hizmet veren Ciritci Ailesi, Adana’nın ileri gelenlerinden.
Aynı sosyal çevreye sahip çift; spor, seyahat, sanat gibi ortak tutkular temelinde ilişkilerini geliştirmiş. Doğrusu, birbirlerine de çok yakışmışlar...

Bebekle ilk poz

Cemiyet hayatının ünlü çifti Adil-Beyhan Benardete’nin oğulları Adilcan Benardete, iki yıl önce Kemer Country & Golf Club’da yapılan görkemli bir düğünle hayatını nişanlısı Seda Çamlıca ile birleştirmişti.

Yazının Devamını Oku