Mehmet Üstündağ

Sürpriz aşk bitti!

3 Nisan 2024
Türkiye’nin voleybol sahnesinin parlayan yıldızlarından Vakıfbank’ın smaçörü Zehra Güneş ile Eyüpspor’un yetenekli kalecisi Berke Özer’in yaklaşık 6 aydır devam eden ilişkisi sona erdi. İkilinin ayrılığının nedeni ise yoğun spor programları oldu.

Zehra Güneş ve Berke Özer’in aşklarına kamuoyuna ilk ben duyurmuştum hatırlarsanız ve bu haber spor gündemine bomba gibi düşmüştü.



Ancak her ikisinin de kariyerlerindeki yoğun tempo, ilişkilerine yeterince vakit ayıramamalarına neden oldu. Özellikle antrenmanlar ve maçlar arasındaki sıkışık program, genç sporcuların birbirleriyle zaman geçirmesini zorlaştırdı.
Çiftin ayrılık kararını kabul etmelerindeki temel neden ise kariyerlerine odaklanmayı seçmeleri olmuş. Hem Zehra Güneş hem de Berke Özer, spor kariyerlerini en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. 
Malum Zehra Güneş, A Milli Kadın Voleybol Takımı ile bu yaz Paris Olimpiyatları’na katılacak ve müthiş bir hazırlık süreci var önünde. İkisi de henüz çok genç, tamamen işlerine konsantre olmak istemeleri çok anlaşılır. Her ikisine de başarılar dilerim.

Aşk dolu paylaşım

Yazının Devamını Oku

Arkadaşlar ortak oluyor!

1 Nisan 2024
Nusret Gökçe, yakın dostu Yunan sanatçı Antonis Remos ile birlikte Atina’da Nusr-et açmaya hazırlanıyor. Nusr-et’in efsanevi lezzetleri, Gökçe ve Remos’un iş birliğiyle daha çok yankı uyandıracak belli ki!

Sahnelerin ünlü ismi Antonis Remos, işletmeciliğe uzak bir isim değil. Zaten halihazırda Atina’da bir mekânı bulunuyor. Ancak Nusret Gökçe’yle yaptığı iş birliğiyle gastronomi dünyasına damgasını vuracak.



İkilinin dostluğu uzun yıllara dayanıyor. Nusret Gökçe’nin İstanbul’da hizmete açtığı Yunan restoranı “Kalimera”nın açılışına Antonis Remos da katılmış ve gecede ücretsiz sahne almıştı. Gökçe de bu jesti karşılıksız bırakmamış ve sanatçıya 40 bin dolarlık Patek Philippe marka saat hediye etmişti.


Yazının Devamını Oku

Doğum 1 Mayıs’ta Miami’de!

29 Mart 2024
Ahmet Kural’la evli olan ve bir erkek bebek bekleyen Avukat Çağla Gizem Kural doğum için tercihini Miami’den yana kullandı. Planlanan sezaryen operasyonu 1 Mayıs’ta gerçekleşecek ve çift, oğulları Mustafa Kemal’i kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayacak.

Tatil için geldiğim Miami’de yine haber beni buldu! Biliyorsunuz, ünlü oyuncu Ahmet Kural, uzun süredir birlikte olduğu Avukat Çağla Gizem Kural ile 18 Temmuz 2023’te Bodrum’da gerçekleşen romantik bir törenle dünyaevine girmişti. Şimdi ise çift, büyük bir heyecanla ilk bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor.



Meğer Çağla Hanım da doğum için tercihini Miami’den yana kullanmış. Yaklaşık bir ay önce Miami’ye giden Çağla Gizem Kural, doğumunu burada gerçekleştirecek. Planlanan sezaryen operasyonu 1 Mayıs’ta gerçekleşecek ve çift, oğulları Mustafa Kemal’i kucağına almanın mutluluğunu yaşayacak.

Ahmet Kural da bu mutlu günü eşiyle birlikte geçirmek için işlerini hızla bitirip bu hafta sonu Miami’ye doğru yola çıkacak. Doğum haberini sevenleri ve hayranları büyük bir heyecanla bekliyor. Ben de şimdiden çifti tebrik ediyor ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.

Yazının Devamını Oku

Bodrum’da detoks yaptı!

27 Mart 2024
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yoğun iş temposundan ve şehir hayatının karmaşasından uzaklaşarak Bodrum’da sağlıklı bir kaçamak yaptı.

Eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe’nin Bodrum’daki yazlık evlerinde tatil yaptığı bu süre zarfında Tatlıtuğ, Bodrum’da bir detoks merkezinde hem stresten arınma fırsatı hem de yaz öncesinde forma girme imkânı buldu.



Ünlü oyuncunun üç günlük ziyareti boyunca sağlıklı yaşam alanında yoga, meditasyon, sağlıklı beslenme programları ve detoks içecekleri gibi hizmetlerden faydalandığı da söyleniyor. Bu süreçte de üç kilo vermeyi başarmış.
Doğayla iç içe huzurlu bir detoks tatili geçiren Kıvanç Tatlıtuğ, yenilenmiş ve enerjisi yüksek bir şekilde ailesinin yanına geri döndü. Yakışıklı oyuncunun fiziğine iyi baktığı biliniyor. Stresi azaltan aktivitelerle kendini şımartması ve üç günü kendine ayırması üzerine bonus olmuştur eminim…

Yeni bir ikili doğuyor

Ünlü oyuncu Tuğrul Tülek, her ay düzenlediği “Tuğrul Tülek ile Date Night Şarkıları” programıyla Zorlu Touche’de sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Yazının Devamını Oku

Birinci yıllarını Roma’da kutladılar

25 Mart 2024
İbrahim Çelikkol ve sevgilisi Natali Yarcan, İtalya’da yaptıkları romantik bir tatille birinci yıllarını kutladı.

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ve sevgilisi Natali Yarcan, İtalya’da romantik bir tatil geçirerek birinci yıllarını kutladı. Çelikkol, İtalya’da bir TV kanalının yayınına katılmak için Roma’ya davet edilmişti.

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ve sevgilisi Natali Yarcan, İtalya’da romantik bir tatil geçirerek birinci yıllarını kutladı. Çelikkol, İtalya’da bir TV kanalının yayınına katılmak için Roma’ya davet edilmişti.İtalya’da oldukça popüler olan oyuncu, sevgilisine jest yaparak onu da birlikte götürdü.

Çift, 5 gün boyunca Roma ve Milano’nun tarihi ve romantik atmosferinde baş başa vakit geçirerek birinci yıldönümlerini romantik bir şekilde kutladı. İbrahim Çelikkol, sevgilisi Natali Yarcan’ın kendisini çektiği bir fotoğraf karesini sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşırken, Yarcan’ın sessizliği sürüyor.Tanınmış bir yemek yazarı olan Natali Yarcan, İtalya’dan hiçbir paylaşım yapmadı ve seyahati konusunda gizliliği tercih etti.

Sağlıklı yemeklerin müdavimi

Türkiye Güzeli Şevval Şahin’in güzellik sırrı çözüldü! Meğer güzel model, kusursuz fiziğini sağlıklı beslenmesine borçluymuş. Süzer Plaza Ritz-Carlton Hotel’deki Zero Wellness’in müdavimi olan Şevval Şahin, spor sonrası Zero Bowls’da enerji depoluyor.

Yazının Devamını Oku

Yeni eşten, eski eşe uzaklaştırma!

22 Mart 2024
Geçtiğimiz günlerde “Kocanı aldım davası” olarak gündeme gelen olay, giderek daha çetrefilli bir hâl alıyor. Burcu Tandoğan’ın Ayça Kerimoğlu hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını öğrendim.

İş insanı Bertan Aner’in eski eşi ve çocuğunun annesi Ayça Kerimoğlu’nun, Aner’in yeni eşi Burcu Tandoğan’dan şikâyetçi olduğu yönünde haberler çıkmıştı. Habere göre Burcu Tandoğan, evlendikten sonra Ayça Kerimoğlu’nu sürekli mesajlarla rahatsız ve tehdit etmişti. Burcu Tandoğan’ın avukatı Aslı Hatemi’nin açıklamasını görünce merak edip aradım. Hatemi, böyle bir şikâyetin olmadığını söyledi ve anlatılanların tam tersinin yaşandığını ifade etti. Üstelik bu asılsız suçlamalar nedeniyle Ayça Kerimoğlu’na uzaklaştırma kararı aldırdıklarını da söyledi.



Uzaklaştırma kararı alınmasında etkili olan nedenler arasında; Kerimoğlu’nun, Tandoğan’ın Zorlu’daki evine zorla girmek istemesi ve kapısını tekmeleyip küfürler etmesi yer aldı. Ayça Kerimoğlu’nun bu olayın ardından Burcu Tandoğan’ın işyerine gidip kıyafet denemek istemesi ise bardağı taşıran son damla oldu. Avukat Aslı Hatemi, müvekkili hakkında yapılan haberlerin “özel hayatın mahremiyeti” ilkesini ihlal ettiğini ve kamu yararı taşımadığını belirtirken, Tandoğan’ın kendi ayakları üzerinde duran ve ekonomik özgürlüğe sahip bir iş insanı olduğunu da vurguladı.

Paris’te görkemli defile

Uluslararası moda dünyasında ülkemizi başarıyla temsil eden gelinlik tasarımcısı Pınar Bent, bu kez Paris Moda Haftası’ndaki defilesiyle adından söz ettirdi. Yurtdışına açılan modacı, Beyrut, Dubai ve Atina moda haftaları kapsamında gerçekleştirdiği defilelerle de dikkat çekmişti. Pınar Bent’in The Westin Paris Vendome’de yaptığı gelinlik defilesinde şarkıcılar Nini Shermadini ve Nicole Klotsman da podyuma çıkarak modellere eşlik etti.

Yazının Devamını Oku

Aşk haberi kafaları karıştırdı!

20 Mart 2024
Geçtiğimiz hafta Ceyda Düvenci’nin, radyo programcısı Güçlü Mete ile birlikte olduğu haberleri çıktı biliyorsunuz.

Açıkçası bu haber benim de kulağıma gelmişti ama teyit ettirme fırsatı bulamadan, magazine düştü. Araştırmama devam etmemle birlikte, birçok kişinin bu ‘aşk’ haberiyle ilgili kafasının karışık olduğunu öğrendim.



Çünkü bilindiği gibi her ikisi de Kafa Radyo’da uzun yıllardır program yapıyor ve tanışıyorlar. Hatta Ceyda Düvenci, Güçlü Mete’nin eski karısı Ebru Cündübeyoğlu ile de tanışıyor. Arkadaş değillerse bile birbirlerini sosyal medyadan takip edip, postlarını like’lıyorlardı. Hâlâ birbirlerini takip etmeyi sürdürüyorlar ama like’lar uçmuş gitmiş!


Yazının Devamını Oku

Türkiye’nin George Clooney’siyim

18 Mart 2024
Ünlü şarkıcı Cenk Eren, yaptırdığı estetik ameliyatla gündeme bomba gibi düştü! Geçmiş olsun demek için aradığım sanatçıya neden böyle bir karar aldığını sordum.

Hep söylerim biliyorsunuz; 58 yaşındaki Cenk Eren sahnelerin en şık ve klas isimlerindendir ve asla yaşını göstermez.
Buna rağmen yılların izlerini silmek için bıçak altına yatmaya karar vererek, kendini Plastik ve Estetik Cerrah Dr. Serhat Tuncer’e emanet etmiş.

Artık erkeklerin de küçük müdahalelerden büyük operasyona kadar estetik ameliyatlardan kaçınmadığını anlatan Eren, “Kendine güvenen, yakışan yaptırsın” dedi.

Daha karizmatik olmuş diye düşünürken, “Ben Türkiye’nin George Clooney’siyim” diyerek kendine olan güvenini ortaya koydu.
Bu arada yeni şarkısı “Sar Be” de iddialı yükselişini sürdürüyor.

Yazının Devamını Oku