Karnından konuşmayanı dokuz köyden kovarlar

SILA’nın sözlerini yanlış anlamak, yamultmak, linç kampanyasına katılıp prim yapmak için kötü niyetli olmak bile yetmez; bildiğin kötü insan olmak gerekir.

Haberin Devamı


Akıl fikir sahibi, okuduğunu anlayan herkes Sıla’nın “şov” diyerek sadece “Dostlar miting teknesinde görsün” diyenleri işaret ettiğini kabul edecektir.

 

VATANDAŞI AYIR KENARA

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan beri atlattığı en alçakça, en rezil, en vicdansız tehlikeyi, 15 Temmuz hıyanetini canıyla, kanıyla, hesapsızca savuşturan milleti bir kenara ayıralım...

 

O mitinge de aynı ruhla katıldıklarına dair en ufak bir şüphe yok...

 

Katılan “sanatçıların” da hepsini töhmet altında bırakmak istemem ama...

 

Haberin Devamı

“Hepsi değilse de bazıları” o mitinge “Gitmezsem, orada fotoğraflanmazsam adım FETÖ’cüye çıkar” endişesiyle gitmiştir.

 

“Hepsi değilse de bazıları” o mitinge “Belediye konserlerinden, irili ufaklı festivallerden dışlanırım” korkusuyla gitmiştir.

 

HESAPLAR, HESAPLAR...

 

“Hepsi değilse de bazıları” o mitinge “Başımıza iş açmayalım durup dururken, albüm yapacak şirket bulamam” hesabıyla gitmiştir.

 

“Hepsi değilse de bazıları” o mitinge “Gücün yanındaymış pozu vermezsem güçsüz düşerim” diyerek gitmiştir.

 

Konuyu dağlardan aşırıp derelerden yürütmeye filan da hiç gerek yok.

 

Halep oradaysa “arşiv” de burada işte...

 

Çok uzaklaşmadan dört yıl önceye gidelim. O dönem yere göğe konulamayan, neredeyse bütün kanalların aynı anda yayınladıkları cemaat projesi Türkçe Olimpiyatları’na bakalım.

 

Kimler “Aman beni çağırmadılar boy göstermeye, göz süzmeye” diye bağrını parçalıyordu, araya adam koyup davet edilmeye çalışıyordu hatırlayalım.

 

Haberin Devamı

Kimler FETÖ organizasyonu olan o “şov”a katılmak için ayakları popolarına vurarak koşup canlı yayında kadraja girebilmek için takla atıyordu, onu hatırlayalım.

 

HALEP ORADA ‘ARŞİV’ BURADA

 

Haydi isimlerini yazıp utandırmayalım ama o günlerde Türkçe Olimpiyatları’na katılan “sanatçıların” demeçlerinden birkaç örneği paylaşalım:

 

“Çok güzel, çok muhteşem buldum... Gurbete giden on binlerce bu hizmet için çalışan insanlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum...”

 

“Herhangi bir kurumun organizasyonunun böyle bir olayı başaramadığını, bunu sadece Türk insanının başardığını görmek gurur veriyor. Allah’ın verdiği en önemli şeyin sevgi olduğunu bilen önde gelen ülkesi olduğumuzu görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

 

Haberin Devamı

“Bu anı kaçırmamak lazım bu yüzden buradayım.”

 

“Bu çok gurur verici bir olay, gurur verici bir tablo... Bu güzel organizasyona emeği geçen herkesi ayakta alkışlıyorum.”

 

“Muhteşem bir organizasyon, bu gece burada kalplerimiz çarpacak. Bende burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve çok gururluyum.”

 

HAKSIZ MI SILA?

 

Örnekleri uzatmak mümkün... O gün bunları söyleyenlerin Yenikapı mitinginde de aynı sözleri tekrarladığını görmek isteyenler biraz internette vakit geçirsin yeter.

 

haksız mı yani sıla?

 

Demokrasi adına yolda gördüğü bir çakıl taşını ayağının ucuyla kenara itmemiş, varlığını her dönem güçlüye yanaşmaya borçlu olmuş bu kitle şov yapmamış, gerçeği dobra dobra söyleyen Sıla şov yapmış öyle mi?

 

Haberin Devamı

“The Cemaat”in güce ortak olduğu dönemde yazdıkları “Aman hocaefendi, canım hocaefendi; hava bugün rüzgârlı, üşütmeyin hocaefendi” şeklindeki köşe yazılarını, “tüvitlerini” panik halinde köşelerinden, hesaplarından kazımakla meşgul olanlar şov yapmıyor da “Kral çıplak” diyen Sıla şov yapıyor öyle mi?

 

Sizi hakikaten Ulu Manitu affetsin!

 

Bu memlekette karnından konuşmayanı dokuz köyden kovarlar.

 

Üzülme sevgili Sıla, bu “şovcular” böyle...

 

 

Yazarın Tüm Yazıları