Bu yazın trendi ‘supersize takılar’a yer açtınız mı?

Ne kadar sade bir stiliniz olursa olsun giydiğiniz kıyafetin görünümünü tek şey değiştirir, aksesuvar.

Haberin Devamı

Bu yazın trendi  ‘supersize  takılar’a  yer açtınız mı

Kolyeler, bilezikler, broşlar, fularlar bir stilin anahtar parçalarıdır ve bu sezon bu parçalar hiç olmadığı kadar büyük ve gösterişli.
Dolgun ve büyük takılar daha da göz alıcı olmanız için aksiyon alarak “Açılın biz geldik” manifestosuyla ortama hızlı bir giriş yapıyor.
Sloganları ise “Ne kadar büyük o kadar iyi!”
İlkbahar-yaz dönemi, doğa gibi bizim de modumuzun canlandığı ve kendimizi hep mutlu hissettiğimiz zamanlar.
Büyük boyutta aksesuvarlar, bu modu daha da yükseltecek.
XL küpe ve kolyeler, sanatsal ve heykelsi formlarla başımızı döndürüp, yazın daha da parlamamızı sağlayacak.
İşten yemeğe, plajdan partiye geçişin en büyük kahramanları aksesuvarlar, bu sezon isterseniz tek bir büyük parçayla size eşlik edecek.
Tabii ki burada yapacağınız seçimler son derece önemli.
Herkeste olmayan, arzu nesnesi haline dönüşecek parçaları seçebilmek ve fiyat performans karşılaştırmasında doğru ürünü bulabilmek hiç kolay değil.
Aksesuvarların ne kadar maliyetli oldukları malum. XL modeller söz konusu olunca ise fiyatlar daha da ulaşılamaz rakamlara çıkıyor.
Eğer aksesuvara sadece trend gözüyle bakıyorsanız adresiniz belli.
Zara, Mango, H&M gibi trendleri takip eden markalardan ve daha uygun fiyatlı ürünlerden yana şansınızı kullanmanızı tavsiye ederim.
Ama benim gibi aksesuvar stilinizin anahtar parçası ise ve aldığınız her parçayı yaz-kış hemen hemen her kıyafetinizle kullanıyorsanız, işte o zaman durum daha vahim.
Çünkü bu sezon Chanel’den Louis Vuitton’a, Pucci’den Schiaparelli’ye kadar tüm dünya devi markalar olağanüstü tasarımlarla sezona damgasını vurdu. Bakalım kazanan hangisi olacak...

Yazarın Tüm Yazıları