Tebrikler ve teşekkürler

ÖYLE bir maçtı ki bu maç, ne taktik ne de teknik dinlerdi, formanın ve renklerin ruhu konuşacaktı ama olmadı. Çok yazık. Büyük kulüp, büyük camia, büyüklüğünü böyle bir maçta değil de, hangi maçta gösterecekti ki? Söyledim ya çok yazık oldu.

Hoş çok kolay maçlarda sürpriz yenilgiler olmasa bu düğüm çoktan çözülmüş F.Bahçe ippi göğüslemişti ama... Artık hatalardan ders çıkarma zamanı. Şampiyonluk kaçtı, hatalı Daum mu, ya da başka etkenler mi bunu tartışmanın anlamı yok artık.

Yine de lig boyunca mücadele eden herkese tebrikler.

Tebrikler Fenerbahçe.. Tebrikler 12 numara..

Teşekkürler Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu.

Büyük lokma büyük laf

ADNAN Polat
hafta içinde taraftarı maça çekmek için mi, yoksa rüyasında gördüğü için mi bilemem ama "20.45’de Galatasaray şampiyon olacak" iddiasında bulunmuştu. Bir takımın İkinci Başkanı’nın buna inanması ve son dakikaya kadar umutlu olduğunu göstermesi gayet normal. Ama bu kadar iddialı olması da akıllara Papermoon’u gitiriyor. Ne demişler, "Papermoon’da büyük lokma ye, ama büyük konuş."

Avrupa’ya dönmeli

TÜRKİYE Kupası ve lig şampiyonluğu talihsiz bir biçimde kaybedilmiş olsa da, üst üste üçüncü şampiyonluk kaçsa da, rütbeye bir fırfır eklenmese de, F.Bahçe ileriye bakmalı. Şampiyonluk kaçtı ama Şampiyonlar Ligi var önümüzde. Ekonomik anlamda ve kurumsallaşmada çok başarılı pdojelere imza atan ve her türlü fedakarlığı yerine getiren F.Bahçe Yönetim Kurulu bu başarısını Avrupa’da kazanılacak bir kupayla süslemeli artık. Tüm Fenerbahçe camiası kaçan şampiyonluğa dövünmek yerine 100. yılında böyle bir başarıya kenetlenmeli ve bunun için herkes elinden geleni yapmalıdır. Çünkü bu büyük taraftara Avrupa’da da şampiyonluk yakışır.

Maçın 3 olayı

1- Anelka’nın maça yedek başlaması

2- Daum’un ben nerede hata yaptım diye bakınması

3- Süleymanou’nun ultra performansı


Maçın 3 adamı:

1- 12 numara 2- Bağdat Caddesi sakinleri 3- Murat Kuş
Yazarın Tüm Yazıları