Güzel günler gelecek

ÜÇ yıldır bir şeyin altını çiziyorum.. Fenerbahçe dünyanın en önemli spor kulübü olma yolunda dev adımlar atarken, Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılma hakkını kazanmışken, Emenike’li, Niang’lı, Lugano’lu bir kadrosu varken, tüm amatör sporlarda Avrupa şampiyonluğuna göz dikmişken, aynı sezonda futbol, basketbol ve voleybolda 5 kupa kazanmışken, taraftarı kombineleri çıkar çıkmaz tüketmişken, yönetiminin ve teknik kadrosunun arkasında tam anlamıyla dururken birden bire bir şokla karşılaştı..

Haberin Devamı

Ve bugünlere gelindi.. O dönemde yaptığım bir konuşma ‘dar ufuklu’ kişilerin benimle dalga geçmesine neden oldu.. “Fenerbahçe, Barcelona’yı geçecek.. O yüzden engelleniyor” dedim.. Demeye de devam ediyorum.. Sadece Barcelona’yı değil, Real Madrid’i, Inter’i, Milan’ı, Manu’yu ve diğer tüm devleri geride bırakma “gü-cü-ne” sahip bir takım Fenerbahçe.. Tekrar yazıyorum.. potansiyeline değil.. “Gü-cü-ne”..

Şampiyonlar Ligi kupası uzak değil

Bu sözlerimi zaten yaşam felsefesi olarak düstur edinenler küçük işletmeleri dünya çapında firma haline getirirler.. Dünyanın en önemli şirketlerine CEO olurlar.. Türkiye’nin adını her alanda saygıyla anılmasına yol açarlar.. Çünkü inanmazsan başaramazsın.. Hayallerin yaşadıklarından küçük olursa, korkarsan hep güçlünün peşindeki ülke, kulüp, takım, kişi olursun..
Galatasaray mali olarak Fenerbahçe kadar güçlü bir yapıya sahip olmamasına karşın yaptığı hamlelerle, taraftar gücüyle dünyada kendinden söz ettirir hale geldi.. 5 yıl içinde belki F.Bahçe belki de G.Saray Şampiyonlar Ligi’ni kazanacak.. Basketbolda Euroleague’de belki Anadolu Efes bu sezon şampiyonluğa ulaşacak.. Büyük ihtimalle Avrupa’nın en büyük kupasını bir Türk kadın takımı bu sezon müzesine götürecek filede..
Türk kadını olimpiyatta ilk 2 sırayı aldı tarihte ilk kez.. Biri Üsküdar Belediyespor’un, diğeri Fenerbahçe’nin atleti.. İnandılar, çalıştılar ve başardılar.. Arkalarındaki desteği boşa çıkarmadılar..

Haberin Devamı

Fenerbahçeliler bekleyin ve inanın

“Fenerbahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri olacak”, demedim, demem asla.. Çünkü zaten öyle.. Fenerbahçe’nin dünyanın en büyüğü olacağına inanıyorum ben.. O yüzden bu kulübü, başkanını, teknik direktörlerini, koçlarını, sporcularını destekliyorum.. Fenerbahçeli olduğum için Fenerbahçe’nin yanındayım hep.. Hayallerim hep çok büyük olduğu için, hedeflerim çok büyüktür hep.. Ben güzel günlerde şükrederim Allah’a.. Kötü günlerde daha çok şükrederim.. Bana bu sıkıntıları yaşattığın için.. Gelecek güzel günlerin değerini daha iyi bilmemi sağladığı için.. Fenerbahçeliler.. Bekleyin.. Belki bu sezon, belki de gelecek sezon.. Güzel günler gelecek.. Bana değil, gönül verdiğiniz renklerin “gü-cü-ne” inanın.. Ve kim ne derse desin, son ana kadar hayallerinizden, asla vazgeçmeyin..

Haberin Devamı

BİLETLERİNİZİ ALDINIZ MI?

HAZİRANDA başlayıp temmuzda bitecek bir futbol şöleni var Türkiye’de.. U20 FIFA Dünya Kupası Türkiye’de düzenleniyor.. Milli Takımımız Rize ve Trabzon’da oynayacak maçlarını.. İspanya, Portekiz, Yunanistan, İngiltere, Fransa, Uruguay, Kolombiya gibi zorlu rakiplerimiz var.. Kadroda Salih, Kerim Frei, Hasan Türk, Kadir Ari, Artun gibi genç yıldızlarımız olacak.. Biraz forma şansı bulsa Recep Niyaz da dahil olabilir.. Biletleri satışa çıktı.. Grup karşılaşmalarında aynı gün iki maç aynı biletle izleme şansınız var.. Federasyonun resmi sitesinden kredi kartlarına yüzde 15 indirim yapılıyor.. Yeni C.Ronaldo’ları, Iniesta’ları keşfetmek için yüzlerce antrenör, yönetici, menajer, scout, kulüp yöneticisi bilet ayırtmış durumda..
115 televizyon kanalı tüm dünyaya yayın yapacak.. Bu futbol şölenini kaçırmayın ve fiyatları çok ucuz olan biletlerinizi şimdiden cebinize koyun derim..

Haberin Devamı

DİKKATLİ KONUŞUN!

ESKİŞEHİR’deki Basketbol Türkiye Kupası’nın finalini Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Medical Park oynadı.. Harika maçtı.. Son anda kazandı Fenerbahçe.. Galatasaray sezonun en krizli günlerini yaşarken, Efes’i, Banvit’i geçip kupayı kavradı ama olmadı..
Eskişehir’deki finallerde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın aynı otelde kalması, maçların dostça geçmesi, maç sonu oyuncuların, koçların birbirini tebrik etmesi çok güzeldi.. F.Bahçe ile G.Saray ezeli rakipler.. Yöneticileri konuşurken biraz daha dikkatli olur, nefret tohumları ekmezse, medya eleştirilerini hakarete vardırmazsa, ‘adam gibi adamlara’ talihsiz yazılar yazılmazsa bu rekabet tadına doyum olmaz..

Haberin Devamı

POLJAK RUHU

CEV Kupası çeyrek finalinde karşılaştı Eczacıbaşı ile Vakıfbank.. İlk maçta olduğu gibi Vakıfbank yine kazandı ve Final Four’a kaldı.. İstanbul’daki dörtlü finallerde Vakıfbank’la birlikte, Galatasaray, Fenerbahçe ve Polonya’dan mücadele
edecek..
Elenen Eczacıbaşı’nda ise hüzün vardı.. Güçlü kadrosu, müthiş seyircisi ve yönetim desteğine karşın finallere kalamadılar.. Buna karşın voleybolun nasıl bir takım sporu olduğunu gösteren bir an yaşattılar bizlere..
Vakıfbank hücumunda iki hamlede çıkmadı top.. Üçüncü hamle için tüm Eczacılı oyuncular arka alana koştular.. O anda bençte oturan Poljak da topa doğru koştu ve hamle yaptı.. Maçı bençte bile yaşayan sporcusu var Eczacı’nın.. Şaşkova’sı, Nalan’ı var.. Finallere kalamasalar bile bize bu sporu sevdirdikleri için bir kez daha yürekten teşekkürler..

Haberin Devamı

NASIL YANİ?

UEFA Avrupa Ligi’nde gecenin skorları arasında herkesi şaşırtan bir maç vardı.. Kupanın favorilerinden Cavani’li Napoli evinde Plzen’den 3 yemişti.. Şaşırdım.. Fenerbahçe turu atlarsa bu eşleşmenin galibiyle oynayacağı için hem sevindim hem de biraz kafam karıştı.. Üç yıl önce Beşiktaş’ın elediği Plezen’in, kısıtlı bütçeyle geldiği noktayı tebrik etmek gerek..

Yazarın Tüm Yazıları