Rüyada uçak görmek

Rüyamda evden yükselip uçakla şehir turu yapıyorum.

Haberin Devamı

Önce bir caminin üzerinden geçiyor, sonra bir okulun ve çok zenginlerin oturduğu saray gibi bir evin üzerinden uçuyorum. Bu sırada arada bir durarak ya birisine yardım ediyorum ya da birilerinin sorunlarını dinliyorum. Bu geçişlerde binalara normal şekilde girip uçarak çıkıyorum.
Rumuz: Kartal

YORUM: Ne güzel bir rüya! Ruh ve vicdan dengeniz şu günlerde tümüyle uyum içinde olmalı... Siz de içinizdeki pozitif enerjiyle çok mutlu olmalısınız. Uçakla şehir turu (yıldız yükselmesi), cami (dini inanç), okul (öğrenme), saray (zenginlik), yardım (içerideki insan); her şey harika. Mutluluğunuz daim olsun.

Koç
Sizi yavaşlatan ya da engelleyen kişilerden veya şeylerden kurtulmak için gerekli değişiklikleri ya da yenilikleri yapmalısınız. Yeni ilişkiler, kurallar veya programlar ilerlemenize yardım edebilir.
 
Boğa
Potansiyeli olduğunu düşündüğünüz durumları canlandırmalı ve eski ilişkilerinizi tazelemelisiniz. Karşı karşıya olduğunuz durumların kontrol altına alınması gerekiyor. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.
 
İkizler
Eski tanıdıklar seçtiğiniz alanlarda yeni kişilerle veya gruplarla tanışmanıza vesile olabilirler. Fikir ve planlarınızı dile getirmeniz yaratıcı geri dönüşler ya da teklifler almanızı sağlayabilir.
 
Yengeç
Özlediğiniz veya daha iyi tanımak istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Arkadaş ya da meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilir. Aşk ilişkiniz gelişiyor.
 
Aslan
Dürüst olmanız neler yapabileceğinizi ve nerede durduğunuzu anlamanızı sağlayabilir. Eviniz, yaşadığınız yer ya da aile üyeleriyle ilgili problem yaşanabilir. Uyumsuzluklardan kaçınmak için değişiklik yapmanız gerekiyor.
 
Başak
Ait olduğunuz topluluklardaki kişilerle iletişim halinde olmanız bilgi edinmenizi sağlayabilir. Trendleri ve toplumun taleplerini öğrenmeniz maddi kazançlarınızı arttırmanıza yardım edebilir.  

Terazi
Hedeflerinize ulaşmanıza yardım edecek eski fikir ve planları güncelleyebilirsiniz. Kendi yolunuzdan devam etmeniz kaybedilecek tartışmalara girmenizden daha anlamlı olabilir.
 
Akrep
Evinizi konforlu ve huzurlu bir yer haline getirmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızı beslemeniz gerekiyor. Birlikte çalıştığınız kişiler size en fazla ilham verenler olmalı.
 
Yay
Duygusal, fiziksel veya maddi açıdan zayıf düşerseniz geçmişle ilgili bazı konular sizi yanlış şekilde yakalayabilir. Size yararı ya da zararı olan veya ihmal edilmiş ilişkileri gözden geçirebilirsiniz.
 
Oğlak
Ekip çalışmalarına yatkınlığınız başarınızın anahtarı olabilir. Keyif aldığınız kişilerle bir araya gelmeniz ve ilgi alanlarınızı paylaşmanız uzun vadeli ilişkiler kurulmasını sağlayabilir. Yanlış nedenlerle önemli kararlar alabilirsiniz!
 
Kova
Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz. Cümleleri dikkatli kurmanız gerekiyor. Evinize ve ailenize odaklanın. Bir misafir ya da ziyaretçi size ilham verebilir ya da belli konularda geri dönüş alabilirsiniz.
 
Balık
İstediklerinizi elde edene kadar gerekeni yapma eğiliminde olmalısınız. Reddedilmesi imkansız planlar yapabilirsiniz. Ortaklıklar kurabilir ya da para kazanabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları