Arena yaz kenara

YENİ Arena’nın uğurunu kenara yazmalı.

Haberin Devamı

Salonun atmosferi, seyircinin yoğuşması dün akşam Fenerbahçe Ülker’i erken vedadan kurtardı. Maç öncesi Emporio Armani Milano’nun çantada keklik diye yorumlanmasını hayretler içinde karşıladım. Kadroya şöyle bir bakacaksın. Ey yorumcular; sanki bütün takımların performansları muhteşem mi ki Armani’yi zayıf halka ilan ediyorsun? Hiç yorumsuz maç anlatsalar daha iyi olacak.
Bu mesnetsiz özgüven Kanarya’ya yansımadı Allah’tan. Zengin kadrolu İtalyan takımı deneyimli koçu Scariola dün akşam maçı Mason Rocca, Drew Nicholas, Alessandro Gentile, Bourousis arasında paylaştırdığı skorlarla içerden sayı arayarak rahvan sürükledi.

Mirsad ve Kaya’nın direnci

Kanarya’nın da aslında misafir olduğu yeni Arena’da, çemberin sertliğinin pası alınana kadar sayı üretmekte sıkıntı yaşadı her iki taraf da. 12-10 gibi cılız skorla geçilen ilk çeyrek sonrası Armani Nicholas’ın üçlükleriyle maça ısınmaya başladı. Mirsad ve Kaya’nın direnci Kanarya’yı oyunda tuttu.
Birbirinin kopyası takip eden çeyreklerde ki, Ukic, Bogdanovic, Oğuz değiştirmelerini maç kazanıldığı için kabul ediyoruz. Son 28 saniyedeki inanılmaz hata sonrası Borousis’in üçlüğü girse yeni salona ilk asılan emekli forma koç Spajhia’nınki olurdu.

Yazarın Tüm Yazıları