Unutma Beni 1618. bölümde neler yaşandı? İzle!

Güncelleme Tarihi:

Unutma Beni 1618. bölümde neler yaşandı İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 18:19

Gündüz kuşağının sevilen ve en çok izlenen programları arasında yer alan Unutma Beni dizisinin 1618. Bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Her gün Fox’ta saat 14:30’da ekrana gelen Unutma Beni dizisi izleyicilerini her gün yeni bir maceraya sürüklemeye devam ediyor. Hayatın içinden öyküleri, sevinçleri ve hüzünleri ekrana getiren dizinin bugün 1618. bölümü ekrana geldi.

7 sezondan beri her gün yayınlanmaya devam eden Unutma Beni, hayatlarındaki insanlara yardım eli uzatmak uğruna, aşklarını bir türlü gönüllerince yaşayamayan Ali ve İlkay'ın hikayesini anlatıyor.

Fox’un gündüz kuşağında ekrana gelen dizinin kadrosunda; Osman Karakoç, Didem Özkavukçu, Şerife Ünsal, Furkan Engin, Kurtuluş Şakirağaoğlu, Berivan Özyiğit, Olcay Kılavuzlu, Füsun Günuğur, Koray Ergün, Ebru Vardal, Deniz Yalçın, Metehan Şahiner, Önder Atakanlı, Nihan Taşyürek yer alıyor.

UNUTMA BENİ 1618. BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

Unutma Beni dizisinin yapımını Focus Film, yönetmenliğini Gülşen U. Erişdi ve Mihriban Şahin üstleniyor. Kalabalık bir senaryo ekibi bulunan dizinin senaryosu Gürcan Gündoğdu, Hazel Sevim Ünsal, Özge Yoldaş, Merve Ateşoğlu, Vural Balıkçı, Tunahan Civelek, Eylem Akbaş, Baran Yıldırım, Diğdem Şenyüce, Faruk Emre Özünlü ve Gizem Altunay tarafından kaleme alınıyor.

Unutma Beni 1619. bölümü yarın saat 14:30’da Fox’ta ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın...

 

 

BAKMADAN GEÇME!