Taşdoğan'dan 15 Temmuz mesajı

Güncelleme Tarihi:

Taşdoğandan 15 Temmuz mesajı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 16:16

Taşdoğan'dan 15 Temmuz mesajı

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- MHP Gaziantep İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan 15 Temmuz'un birinci yıl dönemi münasebetiyle mesaj yayımladı.

Taşdoğan, mesajında 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde, vatanın, bağımsızlığı ve demokrasi için canını vermiş bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıldığını kaydetti. Taşdoğan, şöyle kaydetti:

"15 Temmuz demokrasi sevdalısı milletimizin yazdığı muhteşem bir destandır. Fettullahçı Terör Örgütü  (FETÖ) hainlerinin, milletin silahlarıyla vurduğu 248 vatandaşımız gözünü kırpmadan şahadete koştu. 2196 vatandaşımız ise gazi oldu. Ölümü öldürerek, şahadet şerbetini kutsal kabul eden bu yüce millet 15 Temmuz gecesi  demokrasiye, milli birlik ve beraberliğe sahip çıkarak Türk milleti olarak büyük bir uçurumun kenarından döndüğümüz gündür. O gece milletimizin cesaretini kırmak için yaptıkları her saldırıyla cesaretimiz daha da artmış, sayısız destanlar yazarak tarihin altın sayfalarına önemli bir not düşmüştür. Her ne olursa olsun bu yüce millet asla esareti kabul etmeyeceğini dünyaya ilan etmiştir. Milletimizin bir bütün olarak çok zor şartlarda 15 Temmuz darbe girişimi ile başlayan FETÖ saldırılarına karşı Türkiye’nin dört bir yanında verdiği mücadele, tarihin en anlamlı ve en kahramanca direnişlerinden biridir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle, şükranla anıyorum" ifadelerine yer verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!