Tarkan'dan sevgilisine müthiş düğün hediyesi!

Güncelleme Tarihi:

Tarkandan sevgilisine müthiş düğün hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 18:20

Sahnelerin efsane sesi Tarkan, bu yıl Haziran ayında dünya evine girme planları yaptığı iddia edilen Dilek Pınar'a öyle bir hediye aldığı iddia ediliyor ki, duyanları şaşırtıyor. Megastarın, sevgilisine tam 200 bin lira değerinde özel tasarım bir tek taş hediye ettiği konuşuluyor.

Haberin Devamı

Megastar Tarkan'ın, bu yıl Haziran ayında gönlünü kaptırdığı Dilek Pınar ile evleneceği iddia ediliyor. Düğünün Almanya'da olacağı da iddialar arasında. Küçüklüğünden beri tam bir Tarkan hayranı olan Dilek Pınar, hayatının aşkı ile dünya evine girme hazırlıkları içerisinde olduğu iddiaları gündeme oturmuşken, yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Müstakbel Eşine Çiftlik Evi Hediye Etti...

Düğün hazırlığı içerisinde olan Tarkan'ın, İstanbul-Beykoz Örümce Köyü'ndeki 1,5 milyon lira değerindeki çiftlik evinin tapusunu müstakbel eşi Dilek Pınar'a hediye ettiği iddia ediliyor. Diğer bir iddia ise Megastarın, sevgilisine tam 200 bin lira değerinde özel tasarım bir tek taş hediye ettiği.

Dilek Pınar Kimdir?

Almanya Duisburg doğumlu olan Dilek Pınar 30 yaşında. Babası Şanlıurfa'lı, annesi ise Elazığ'lı olan Dilek, iletişim sektöründe çalışıyor. Megastar Tarkan'ın beş yıl önce Almanya'da verdiği bir konser sonrasında tanışan Dilek Pınar, iddialara göre şu an Tarkan ile evlilik planları yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!