Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2024 15:09

Fenerbahçe Opet Eczacıbaşı Dynavit maçı, Sultanlar Ligi’nde kupanın sahibini belirleyecek. Son 4 maçta 2-2'lik eşitlik yakalayan iki ekip, kupanın kaderini son maçta yönlendirecek. 2012 yılından bu yana hiç şampiyonluk yaşayamayan Eczacıbaşı Dynavit, 12 yıllık bekleyişi bu yıl kupa ile sonuçlandırmak istiyor. Eda Erdem, Melissa Vargas, Bojana Drca ve Naz, Hande, Beyza gibi isimlerin öne çıkmasının beklendiği karşılaşma, futbolseverler tarafından yakından takip edilecek. Peki, Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Sultanlar Ligi'nin 40. şampiyonu, oynanacak final maçı ile belli olacak. İki takımın da ikişer kez galibiyet elde ettiği seride, son maçı kazanan takım şampiyonluğu elde etmiş olacak. Peki, Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

FENERBAHÇE OPET-ECZACIBAŞI DYNAVİT MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Opet Eczacıbaşı Dynavit maçı 21 Nisan Pazar saat 19:00'da başlayacak. Mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!