Başakşehir'in ilk transferi Chedjou!

Güncelleme Tarihi:

Başakşehirin ilk transferi Chedjou
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 13:41

Başakşehir, yeni sezonun ilk transferini Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Chedjou ile yapmak üzere. Kamerunlu futbolcunun menajeri ile son kez Perşembe günü masaya oturulacak ve transfere nokta koyulacak.

Haberin Devamı

Süper Lig'de bu sezon Beşiktaş ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışının içerisine giren Medipol Başakşehir, yeni sezonun ilk transferini Galatasaray'dan yapıyor. Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren Chedjou için menajeri ile görüşmelere başlayan ve transfer için büyük bir mesafe kat eden Başakşehir, sürece son noktayı perşembe günü koymaya hazırlanıyor.

Chedjou'nun menajeri ile Perşembe günü son bir kez daha görüşecek olan Başakşehir, Kamerunlu oyuncu ile 2 yıllık sözleşme üzerinden prensip anlaşmasına vardı. Chedjou'nun sözleşme süresince alacağı ücret konusundaki son pürüzleri de gidermeye çalışan Başakşehir, Kamerunlu oyuncuyu garanti ücret konusunda ikna etmesi durumunda resmi sözleşmeye imza attıracak.

Galatasaray'a 2014-2015 sezonunda Lille'den transfer olan Chedjou, sarı-kırmızılı forma altında 105 maça çıktı ve 11 golün altına imza attı. Galatasaray'daki son döneminde forma şansı bulamayan Kamerunlu futbolcu, Igor Tudor'un göreve gelmesiyle beraber sarı-kırmızılı takımda gözden çıkarılan isimlerin başında gelmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!