Doludizgin

Güncelleme Tarihi:

Doludizgin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2009 22:36

Arka arkaya alınan iki başarılı maçtan sonra soğuk bir havada Sivas' tan 1-0’lik galibiyetle dönüyor Kara Kartal..

Haberin Devamı

Maçta İbrahim Toraman sakatlığından dolayı oynamazken, Tello son dört dakikada formsuz Nihat' ın yerine oyuna girdi. Aklım almıyor maalesef, Nihat' ın neredeyse 90 dakika sahada kalmasına. Mustafa Hoca değil eminim Nihat' ın eşi bile sabredemezdi. Hep diyorum Nihat Kahveci ile oynadığımız tüm maçlarda bir kişi eksik oynuyoruz.. Hele de Tabata da oyundaysa o zaman dokuz kişiyiz..

Cemal Erbaş yazıyor


 
İbrahim Kaş, Toraman' ı neredeyse aratmadı ve güzel bir asistle gecenin iyileri arasında oldu. Zorunlu değişiklik Bobo' nun sakatlanması ile Nobre' nin oyuna girmesiyle oldu.. Nobre halen tatilde.. Keşke Hoca Batuhan' a görev verseydi diye düşünmeden edemedim..
 
Bobo ile öne geçen Kartal ilk yarının sonlarında Bobo ile bir gol daha buldu. Ofsayt ile alakası olmayan bir pozisyonda verilen bu karar maalesef skorun daha fazla olmasını engelledi. Bir yanlış kararda Ernst' e verilen ofsayttı. Yan hakemler inanılmaz kötü maç yönettiler bu gece.. Bünyamin hocanın ise Rüştü' ye verdiÄŸi sarı kart tartışılır.. Â
 
Ligde sekizde sekiz yapan Beşiktaş dolu dizgin yoluna devam ediyor.. Bu takım bugün belki iyi oynamadı ama yakalanan fırsatlar değerlendirilse en az 4 olurdu..
 
Tebrikler BeÅŸiktaÅŸ..Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!