Eskişehirspor’da Sergen depremi

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor’da Sergen depremi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2008 00:005dk okuma

Bank Asya 1. Lig ekiplerinde Eskişehirspor'da top koşturan Sergen Yalçın, kulübüyle yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

İşte Sergen'i yakan fotoğraflar...

İşte Sergen'in inişli çıkışlı hayat hikayesi...

Bank Asya 1. Lig takımı Eskişehirspor'un  Başkanı Nebi Hatipoğlu ve yönetimle tartışan ünlü futbolcu Sergen Yalçın  kenti terk etti.

Alınan bilgiye göre, hafta sonu oynanacak Karşıyaka  maçının hazırlıkları kapsamında yapılacak antrenmana katılmak üzere  tesislere gelen Sergen Yalçın, yönetim kurulu toplantısı yapan Başkan  Hatipoğlu ve diğer üyelerle tartıştı.

Takım arkadaşlarının ve kendisinin kulüpten alacakları olduğunu öne  süren Sergen Yalçın ve yönetim arasında sert tartışma yaşandı. Futbolcu  alacaklarının ödeneceğini ifade eden Hatipoğlu'nun, “13 yıl aradan  sonra Süper Lig'e yaklaşan takım kritik bir noktada. Kimsenin alacağı  kalmaz. Buna inanmayan tesisleri terk etsin” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bunun üzerine diğer futbolcular antrenmana başlarken, Sergen Yalçın  tesisleri terk etti. Konakladığı otele geçen Sergen Yalçın, özel  eşyalaranı topladı. Çalışanlarla vedalaşan Sergen, otelden ayrıldığını  bildirdi.

Sezon başında teknik direktör Metin Diyadin ile sorun yaşadığı için  kadro dışı bırakılan Sergen, ikinci kez kadro dışı kalmış oldu.  Eskişehirspor'da düzenli olarak antrenmanlara katılmadığı için takım  arkadaşlarıyla zaman zaman sorun yaşayan ünlü futbolcu, sezon içinde de  yönetim, taraftar ve bazı basın mensuplarıyla da tartışmıştı.

Eskişehirspor tesislerinde kalan diğer futbolcuların aksine beş yıldızlı  bir otelde konaklayan Sergen'in, son olarak kulüp başkanı Hatipoğlu'na  ait firmanın reklam filminde oynaması tartışma konusu olmuştu.

SERGEN: FUTBOLU BIRAKIYORUM

Bu arada Lig Tv muhabiri Ömer Güvenç'e açıklamalarda bulunan Sergen, Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu ile futbolcular adına, parasal konuları konuşmaya gittiğini belirtti. Başkandan küçümseyici bir tavır gördüğünü belirten Sergen, futbolu kesinlikle bırakacağını da söyledi.

YOLLAR NEDEN AYRILDI �

hurriyet.com.tr'nin Eskişehirspor Kulübü'nden aldığı bilgiye göre; Salı günü yapılan antrenmana çıkmayan Sergen Yalçın'ın dün de medyaya yansıyan fotoğraflarını gören Eskişehirspor yönetimi, Sergen'e kendisinin kadro dışı kaldığını söyledi. Sergen de bunun üzerine ligde zaten son 2 hafta kaldığını ve kadro dışı kalacaksa, yollarını ayırmak istediğini söyledi. Eskişehirspor ile henüz sözleşmesi feshedilmeyen Sergen'in bir daha kulübe geri dönmeyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

SERGEN: "MAÇ BAŞI PARALARIMIZ ÖDENMEYİNCE KULÜPLE İLİŞKİMİ KESTİM"

Takım kaptanı olan Sergen Yalçın, futbolcuların kulüpten alacaklarının ödenmesi için Kulüp Başkanı Nebi Hatipoğlu ile görüştü. Görüşme sırasında yaşanan tartışmanın ardından Sergen Yalçın antremana çıkmayarak tesisleri terk edip İstanbul'a gitti.

Sergen, DHA'ya yaptığı açıklamada, sezon başında yönetimle maç başı olarak anlaştığını belirterek, "Uzun süredir yönetim maddi sıkıntı içinde olduğunu ve benimle birlikte bir çok futbolcuya ödeme yapmakta sıkıntı çektiğini bildirdi. Önceki gün futbolcu arkadaşlarımızla toplandık ve antremanlara çıkmama kararı aldık ve bunu da yönetime bildirdik. Ancak yine de ödeme konusunda herhangi bir fedekarlık yapılmadı. Ben de bunun üzerine yasal hakkımı kullanarak kulüple ilişkimi kestim. Olay bundan ibaret. Benimle berabeber başka arkadaşlarımda bu konunun kapsama alanı içinde" dedi.

Haberin Devamı

BAŞKAN HATİPOĞLU: “SERGEN YALÇIN ALACAĞINDA ISRAR EDİNCE KADRO DIŞI BIRAKILDI”

Bank Asya 1. Lig takımlarından  Eskişehirspor'un Başkanı Nebi Hatipoğlu, Sergen Yalçın'ın alacağında  ısrar edince kadro dışı bırakıldığını söyledi.

Hatipoğlu yaptığı açıklamada, yönetimin ortak aldığı  kararla Eskişehirspor'un futbolcusu Sergen Yalçın'ın kadro dışı  bırakıldığını belirterek, Sergen'in hafta sonu oynanacak Karşıyaka maçı  kadrosundan çıkarıldığını kaydetti.

Sergen'in kenti terk etmesinin söz konusu olmadığını anlatan Hatipoğlu, “Sergen  Yalçın bizim futbolcumuz. Takımdaki bazı futbolcuların kulüpten alacağı  var. Sergen Yalçın alacağında ısrar edince kadro dışı bırakıldı.  Sergen'in durumunu Karşıyaka maçının ardından değerlendireceğiz.”

SERGEN YALÇIN

Haberin Devamı

Eskişehirspor'da forma giyen 36 yaşındaki Sergen Yalçın, takımda 1745  dakika oyunda kalıp, 6 gol attı. Geride kalan 32 haftada 19 maça ilk  11'de başlayan Sergen, 10 maçta 90 dakika görev yapıp, 11 sarı kart  gördü.

Beşiktaş, İstanbulspor, Fenerbahçe, Siirtspor, Galatasaray, Trabzonspor,  Etimesgut Şekerspor ve Eskişehirspor'da forma giyen Sergen, 60 kez de  Milli Takıma çağrıldı.

Sergen, Türkiye Kupası, Turkcell Süper Lig, TFF 2. Lig, resmi kupalar,  Dünya Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası, Cumhurbaşkanlığı Kupası,  Başbakanlık Kupası ve Bank Asya 1. Lig'de futbol oynadı. Kariyeri  boyunca özel maçlar hariç 460 maçta görev yapan Sergen, 141 gol attı.

Haberin Devamı

SERGEN'İN ESKİŞEHİRSPOR KARNESİ

Sergen, Elazığspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kartalspor  maçlarına yedek çıktı. Eskişehirspor formasıyla ilk kez Giresunspor  karşılaşmasında sahaya ilk 11'de çıkan Sergen, 2 gol attı.

Altay maçına da ilk 11'de çıkan Sergen, 80 dakika sahada kaldı. Sergen,  ligin 6. haftasında oynanan Sakaryaspor maçına ilk 11'de çıkıp 1 sarı  kart görüp, 90 dakika sahada kaldı.

Sergen Yalçın, İstanbulspor ile oynanan maçta da ilk 11 şansı bulup 80  dakika oynadı. Samsunspor maçında da ilk 11'de sahaya çıkan Sergen  Yalçın 90 dakika sahada kaldı. Kocaelispor maçında da ilk 11'de sahaya  çıkan Sergen, 1 sarı kart görerek, 80 dakika forma giydi. Sergen Yalçın,  Orduspor maçında sahaya ilk 11'de çıkarak, 1 sarı kart gördü. Sergen,  Boluspor karşılaşmasında 90 dakika sahada kalıp 1 gol atarak, 1 sarı  kart gördü.

Elazığspor maçında da ilk 11 şansı bulan Sergen, 1 de gol attı. Sergen  Yalçın, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında 90 dakika sahada kalıp  1 sarı kart gördü. Malatyaspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkıp 80  dakika forma giyen Sergen, 1 gol atarak, 1 sarı kart gördü.

Sergen Yalçın, ilk 11 şansı bulduğu Kartalspor maçında 1 sarı kart  gördü. Altay karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan Sergen, 1 de sarı  kart gördü. Sergen Yalçın, Diyarbakırspor ve İstanbulspor maçlarında da  90 dakika forma giydi. Sergen, Kayseri Erciyesspor maçında da ilk 11'de  başlayıp 90 dakika oynayıp 1 sarı kart gördü. Kocaelispor maçında da ilk  11'de sahaya çıkan Sergen Yalçın, 90 dakika forma giydi.

Sergen Yalçın, son olarak Orduspor maçında ilk 11'de sahaya çıkarak 1  gol atıp 1 sarı kart gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!