Nikola Ninkovic: Galatasaray ve Beşiktaş beni istiyor

Güncelleme Tarihi:

Nikola Ninkovic: Galatasaray ve Beşiktaş beni istiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2014 20:071dk okuma

Partizan'ın 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Nikola Ninkovic, Beşiktaş, Galatasaray ve Gençlerbirliği'nden transfer teklifleri aldığını iddia etti.

Haberin Devamı

sporx'in haberine göre; Sırbistan'ın köklü kulübü Partizan'ın 19 yaşındaki yeni büyük yeteneği Nikola Ninkovic, Türkiye'den çeşitli teklifler aldığını açıkladı.

Sırbistan'da bir röportaj veren Ninkovic, kendisine önemli teklifler geldiğini belirterek; "Geçtiğimiz yaz döneminde en çok Türkiye'den teklif geldi. Beşiktaş ve Galatasaray beni istedi, ancak kulübümle anlaşamadılar. Gençlerbirliği'nin de bir teklifi vardı ancak onları düşünmedim, çünkü Beşiktaş ve Galatasaray'a göre çok küçük bir kulüp. Rusya'ya gidebilirim ancak acele etmiyorum. Sadece para kazanmak isteseydim, zaten şimdiye kadar gitmiş olurdum" dedi.

Partizan formasıyla ülke içindeki iki kupayı da kazanmak istediğini belirten oyun kurucu Ninkovic; "Her ikisini de kazanmak istiyorum. 4 yıldır as takımda oynuyorum ve hala bir kupam yok. Performansım, böyle giderek artarsa gelecek yıl iyi bir takıma gidebilirim" diyerek sözlerini noktaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!