Sivas’ta Hayrettin ve Faruk iyileşti

Güncelleme Tarihi:

Sivas’ta Hayrettin ve Faruk iyileşti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2009 00:001dk okuma

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendiren Sivasspor, sakat futbolcularından gelen iyi haberlerle sevindi.

Kırmızı beyazlı takımda uzun süredir oynayamayan sol kanat oyuncusu Faruk Bayar tamamen iyileşirken, forma giyeceği günü iple çekiyor. Antrenmanlarda ve kampta oynanan hazırlık maçında bir hayli hırslı görünen futbolcu, "Çok sevdiğim kırmızı-beyaz formamı özledim. Şu anda sakatlığım tamamen geçti, eğer hocam şans verirse Denizli maçında oynamak istiyorum" dedi.

Sivasspor’da yine bir başka sol kanat oyuncusu Hayrettin’in de tamamen düzeldiği ve takımla birlikte antrenmanlara başladığı belirtildi. Bülent Uygun’un öğrencileri çalışmalarını, Türk Milli Takımı’nın İspanya maçı kadrosunda bulunan Sedat’ın yanı sıra, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Diallo, Konfory Sylla ve Petkovic’ten yoksun sürdürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!