Sevil Uyar kimdir? İşte Benim Stilim Ünlüler’de kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

Sevil Uyar kimdir İşte Benim Stilim Ünlüler’de kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 18:16

29 Ocak Cuma günü TV8 ekranlarının en çok sevilen moda programı İşte Benim Stilim Ünlüler’de heyecanlı bir eleme gecesi yaşandı. Eleme adaylarından biri de Sevil Uyar oldu. Peki, Sevil Uyar elendi mi? Sevil Uyar kimdir? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Cuma akşamı İşte Benim Stilim Ünlüler’de heyecanlı bir eleme gecesi yaşandı. Elif Ece Uzun, Hatice ve Sevil Uyar son üçe kalırken elenen isim Hatice oldu. Sevil Uyar bir hafta daha yarışmada kalmaya hak kazandı.

SEVİL UYAR KİMDİR?

1982 doğumlu Sevil Uyar modellik ve oyunculuk yapmaktadır. 2004 senesinde katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında 5. Olan Sevil Uyar, 2005 senesinde yayınlanmaya başlayan Aşk Oyunu adlı diziyle oyunculuk hayatına başladı. Ayla Algan ve Meltem Cumbul gibi isimlerden oyunculuk eğitimi alan Uyar, 2006 senesinde Miss Model of Turkey yarışmasında birinci oldu. 2007 senesinde Çılgın dershane Kampta filmi ile beyaz perdede ilk defa görünen Sevil Uyar, aynı yıl Yalan Dünya isimli dizide de başrol oynadı.

Yine aynı sene Zoom isimli magazin programının sunuculuğunu yapan Uyar, 2008 senesinde Geç Gelen Bahar isimli dizide de boy gösterdi. 2009 senesinde Konak isimli filmde başrol oynayan Uyar, 2011 senesinde Yahşi Cazibe dizisindeki rolüyle akıllarda yer etti. 2012 senesinde tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Sevil Uyar aynı sene Seninle Evlenir Miyim? isimli komedi tiyatrosunda rol almıştır. Sevil Uyar’ın rol aldığı Seninle Evlenir Miyim? tiyatrosu ise izleyenler tarafından çok beğenilerek Suna Pekuysal Ödülleri'nde Yılın En İyi Komedi Oyunu ödülünü almıştır. 

BAKMADAN GEÇME!