Şanlıurfa'da STK’lardan teröre ortak tepki

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfada STK’lardan teröre ortak tepki
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 18:02

Şanlıurfa'da STK’lardan teröre ortak tepki

Haberin Devamı

Ömer PINAR/ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA’da 30 sivil toplum kuruluşunun temsilcisi, terör saldırılarına basın açıklamasıyla ortak tepki gösterdi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda düzenlenen basın açıklamasına katılan sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi teröre ortak tepki gösterdi. Sivil toplum kuruluşları adına basın açıklamasını okuyan Ali Acar, saldırıları lanetleyerek, şunları söyledi:
"Kahpe saldırı ve şehit haberleri art arda gelmeye devam ediyor. Bu saldırılar 15 Temmuz darbe teşebbüsünden ayrı değildir. Çünkü FETÖ/PKK bu ülkeye musallat olmuş örgütlerin ipleri bir merkezin elindedir. O merkez ise hakkın ve halkın düşmanıdır. Bu şer planda FETÖ/PKK ve benzeri örgütler yönetildikleri üst aklın kendilerine biçtikleri rolü oynamaktadır. Ambalajları ne olursa olsun bunların içlerinde taşıdıkları pislik de yönetildikleri el de aynıdır. Ümmetin son kalesi olan Türkiye’yi düşürmeden emellerine ulaşmayacaklarını bilen üst akıl, taşeron örgütler eliyle tüm gücüyle saldırmaktadır. Dün FETÖ’yü kullanan güçler bugün PKK’yı kullanmaktadır. Acımız da kaybımızda büyük. Ama dünya şunu bilsin ki her türlü saldırıya karşı yine bu milletin evlatlarının direnişi de büyük olacaktır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!