Orgeneral Akar, şehit Albay Ertürk'ün annesini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Orgeneral Akar, şehit Albay Ertürkün annesini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2016 23:15

Orgeneral Akar, şehit Albay Ertürk'ün annesini ziyaret etti

Haberin Devamı

Tahsin GÜNER/ANKARA, (DHA)- GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, darbe girişimi sırasında İstanbul 66. Zırhlı Tugay'ında darbeci askerlerle yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün Ankara'daki annesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi İstanbul 66. Zırhlı Tugay'da darbeci askerler ile yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün annesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Orgeneral Akar'a, şehit Albay Ertürk'ün annesini ziyaretinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar eşlik etti.
Orgeneral Akar ve beraberindeki kuvvet komutanlarını şehit Albay Ertürk'ün yakınları ve mahalleli, "Ordu millet el ele" sloganlarıyla karşıladı. Yaklaşık yarım saat süren taziyere anne Sevdiye Ertürk ve şehit albayın kızı Ceren Ertürk'e başsağlığı diledi. Askeri heyet ziyaret sonrası ayrılırken de yine vatandaşlar, sevgi gösterilerinde bulundu. 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!