O Ses Türkiye'de Asena sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiyede Asena sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 19:05

Ekranların sevilerek izlenen ses yarışması O Ses Türkiye' nin dün akşam yayınlanan bölümünde büyük bir sürpriz yaşandı. Heyecanlı anların yaşandığı programda, bir anda sahneye ünlü dansçı Asena çıktı. Bu beklenmedik sürpriz tüm izleyenleri şoke etti.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye'nin güçlü sesi Aziz Kiraz'ın performansını sergilediği sırada bir anda sahneye ünlü dansçı Asena çıktı. İzleyenler sahnede Asena'yı görünce şoke oldular. İzleyicilerden büyük alkış alan müthiş bir dans performansı sergiledi.

Aziz güçlü sesi ile kulağa, Asena muhteşem dansı ile gözlere hitap etti. Müzik bittiği anda sahnede alkış fırtınası esti. Asena, Aziz'in önünde eğilerek onu tebrik etti. Aziz ise Asena'nın elini nazikçe öptü. Sonrasında Aziz izleyicilerden Asena için büyük bir alkış istedi. İzleyiciler Asena'yı büyük bir coşku ile alkışladı. Ardından Acun Ilıcalı da Asena'ya teşekkür etti. Teşekkürlerin ardından Asena, ne kadar heyecanlı olduğunu ve kalbinin nasıl attığını anlattı. Sözlerine, izleyicilere böyle güzel ve kaliteli programı izledikleri için teşekkür etti ve "Muhteşemsiniz" diyerek devam etti.

Asena kimdir?

Haberin Devamı

Sahnelerin efsane dansçısı Asena'nın aslı adı Onur Çakmak'tır. 1977 yılında İstanbul'da doğmuş, aslen Rize'lidir. Turizm ve Otelcilik Bölümü okuyan Asena, Langueage and Culture Centre Mankenlik ve Zerafet okulunu da bitirmiştir. Sahne hayatına 1995 yılında İbrahim Tatlıses'in programında dansçılık yaparak başlamıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!