O saldırıda şehit düşen polisin anne ve babasından kabir ziyareti

Güncelleme Tarihi:

O saldırıda şehit düşen polisin anne ve babasından kabir ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2016 14:18

O saldırıda şehit düşen polisin anne ve babasından kabir ziyareti

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın konakladığı otele gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru 40 yaşındaki Nedip Cengiz Eker'in annesi Güzel Eker ve babası Nedim Eker, oğlunun kabrini ziyaret etti.

Darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker'in kabrini, babası Nedim Eker ve annesi Güzel Eker ziyaret etti. Oğlunun mezarının toprağını okşayan anne ve baba Eker, dua etti. Daha sonra Efeler'in Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine dönen çifti, Aydın Valisi i Ömer Faruk Koçak ziyarete etti.

Ziyarette gözyaşlarını tutamayan anne Güzel Eker, "Her bayram arardı, oğlum arardı, şimdi arayanım yok. Aslan oğlum benim. Düşmanlar aldılar onu benden. Annesini aramadı bugün. Oğlumun düğününü göremedim, ellerine kına süremedim" dedi.

Gözyaşlarının hiç dinmediğini söyleyen baba Nedim Eker ise "Bütün dertlerini annesine anlatırdı. Bana çok açılamazdı. Annesi o yüzden kolay kolay toparlanamıyor. Ne yapalım bu da Allah'ın takdiri. Kader geldi ve bizi buldu" diye konuştu. Şehit oğlunun bütün insanları sevdiğini söyleyen Nedim Eker, "'O sevgisini hiç kaybetmedi. Hep doğrudan yanaydı. İçinde hiç hainlik yoktu. Kalbi çok temizdi ama kirli insanların silahından çıkan kurşunlarla şehit oldu. Oğlumu yok ettiler. Allah onları da yok etsin. FETÖ'cü hainleri lanetliyorum. Hükümet, hainlerin hepsini bulacak. Bunların hepsinin vatandaşlıktan çıkartılarak ülkeden atılmasını istiyorum. Bu ülkeye hainlik edenler, bir daha buraya girmesinler. Kendi kardeşine kurşun sıkan haindir. Türk milleti doğru ve güçlüdür. Bu aziz milleti kimse yıkamayacak. Onların bütün emelleri boşa çıktı. Bunların hepsini temizleyeceğiz" dedi. Nedim Eker ayrıca, "Oğlum Cumhurbaşkanımızı, başbakanlık döneminde de iki defa korumuştu. Üçüncüde şehit oldu. Vatan millet sağ olsun" dedi.

Suat DENİZ / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!