Nizip Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Nizip Emniyet Müdürüne ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2016 11:18

Nizip Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - ASKERİ darbe girişiminin ardından Nizip Asayişi Koruma Derneği üyeleri Emniyet Müdürü Mustafa Yaman'ı ziyaret ederek başarı diledi.

15 Temmuz darbe kalkışmasında polislerin milletin yanında olduğu, darbe kalkışmasını önlemede etkili bir unsur olduğunu dile getiren Nizip Asayişi Koruma Derneği Başkanı Murat Benzer, "15 Temmuz akşamında terör örgütü yapılanması FETÖ, ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de hain emellerini gerçekleştirmek için harekete geçti. Asker üniforması giymiş, ruhunu satmış vatan hainleri tarafından bir kalkışma gerçekleştirilmek istendi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle milyonlar meydanlara, kritik noktalara aktı. Emniyet mensuplarımızda büyük bir kahramanlık göstererek vatandaşlarımızla birlikte bu kalkışmanın önüne geçmek için FETÖ terör örgütü mensuplarıyla kahramanca mücadele etmişlerdir. 15 Temmuz akşamını yaşayanlar hatırlarında demokrasi unutulmayacak bir anı olarak kalacağından şüphem yoktur. Emniyet mensuplarımıza, tüm emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum. Polislerimiz bundan sonraki süreçte de FETÖ mensuplarını adalete teslim etme gibi önemli bir görevi icra ediyor. Allah vatanımızı seven, devletimizin milletimizin birliği için çalışan tüm polislerimizi korusun yardımcısı olsun" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman ziyaretinden dolayı Nizip Asayişi Koruma Derneği Başkanı Murat Benzer ve beraberindekilere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!