Niobe

Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

KOÇ
Ev ya da aileyle ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz. Sunulanları, söylenenleri ya da teklif edilenleri doğru dinlemeli, artı-eksi hesabını dikkatli şekilde yaptıktan sonra tepki vermelisiniz.

BOĞA
Bir fikriniz, kârlı bir maceraya dönüşebilir. Planlarınızı sunmanız ya da doğru şekilde tanıtımını yapmanız, destek bulmanızı sağlayabilir. Sevdiğiniz bir kişiye zaman ayırmanız, ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

İKİZLER
İş ve keyfi bir arada götürme çabanızın karşılığını alabilirsiniz. Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmanız, ilerlemenizi kolaylaştırabilir. Hızlı ama pratik geri dönüşler, geleceğinizle ilgili önemli adımların başlangıcı olabilir. Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

YENGEÇ
Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Kontrolü ele alabilme yeteneğiniz etkileyici olabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ve yaşam tarzınızda yapacağınız değişikliklerin parlak sonuçları olabilir.

Haberin Devamı

ASLAN
Dikkatli olmalısınız. Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir. Konuşmaktan ve asıl duygularınızın anlaşılmasından korkmamalısınız.

BAŞAK
İletişim ağınızdan faydalanabilir, sosyalleşebilir veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Belli konularda faydasını görebileceğiniz bilgiler elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda ya da sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

TERAZİ
Duyduğunuz her şeye inanmamalı ya da hemen belli yargılara varmamalısınız. Seçeneklerinizi veya fırsatları gözden geçirmeniz gerekiyor. Ancak doğru tetiklenmelerle hareket etmeniz şart!

AKREP
Yaptığınız şeyler konusunda kendinize güvenmeli ve inançlı olmalısınız. Hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanmanız, sizin için en iyi şeyin ne olduğuna karar vermenizi sağlayacaktır. Romantizm önemli bir ilişkinizin gelişmesini sağlayacaktır.

YAY
Herkes bir sonraki adımınızı merak edebilir. Yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi gibi görünebilir. Rekabet anında sürprizler sizi güçlü kılabilir. Evde yapacağınız değişiklikler, konforla birlikte verimi de artırabilir.

Haberin Devamı

OĞLAK
İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Kontrollü olmanız, belli şeyleri korumanızda ve geleceğe yönelik anlaşmalarda konumunu güvence altına almanızda size yardım edebilir.

KOVA
Araştırmalar sonucu öğreneceğiniz şeyler olabilir. Herkes sizden beklentiler konusunda açık olmayabilir. Yanlış anlaşılmalara ya da yorumlamalara yer bırakmamak için daha fazla soru sormanız gerekebilir. Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

BALIK
Siz ve hayalleriniz arasına giren ne varsa ona karşı set çekmeniz gerekiyor. Duygusal şantajlar ve blöfler sizi yanlış yöne çekebilir, dikkat! Sevgi dolu ilişkiler yolda, ancak sizin de doğru tetiklemelerle hareket ettiğinizden emin olmanız gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları