Mitingte 2 bin kişilik helva

Güncelleme Tarihi:

Mitingte 2 bin kişilik helva
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 15:41

Mitingte 2 bin kişilik helva

Haberin Devamı

ADANA Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER) yöneticileri, pazar günü yapılan Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde 2 bin porsiyon helva dağıttı.
ADAPADER Başkanı Münir Tanak ve yönetim kurulu üyeleri, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde milli iradeyi, demokrasiyi savunurken şehit düşen güvenlik güçleri ve sivil vatandaşların anısına helva ikram etti. Dernek lokalinde Kuran'ı Kerim okunarak pişirilen irmik helvası, 2 bin porsiyon olarak hazırlanıp, mitingin yapıldığı Uğur Mumcu Meydanı'nda dernek üyesi aşçılar tarafından vatandaşlara sunuldu. Adanalı aşçılar Dernek Başkanı Münir Tanak ve Başkan Yardımcısı Derviş Göçmen koordinesinde meydanın çeşitli noktalarında helvaların dağıtımını gerçekleştirdi.
ADAPADER Başkanı Münir Tanak "15 Temmuz gecesi hain darbe kalkışmasında milli iradeyi ve demokratik rejimi savunurken şehadete erişen güvenlik güçlerimize, sivil vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan rahmet diliyoruz. Onların yazdığı kahramanlık destanıyla gurur duyuyoruz. Adanalı aşçılar olarak, bizler de ülkemizi iç savaşa sürüklemeyi, kardeşi kardeşe kırdırarak vatanı bölmeyi hedefleyen darbeci hainleri lanetliyoruz" dedi.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI





 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!