Milletvekili Boynukara, Çelikhan'da

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Boynukara, Çelikhanda
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 18:41

Milletvekili Boynukara, Çelikhan'da

Haberin Devamı

Selim SONKAYA/ÇELİKHAN (Adıyaman), (DHA) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Çelikhan’ı ziyaret ederek referandumu anlattı.

Beraberinde parti yöneticileriyle Çelikhan'a gelen milletvekili Adnan Boynukara, vatandaşlar ile sohbet ederek referandum için destek istedi.

İlçenin en büyük geçim kaynağı olan tütün için hükümetin ciddi çalışmaların olduğunu belirten Boynukara, şunları söyledi:

“Tütün konusunda hükümetimizin ciddi bir çalışması var. Tarım Bakanlığı nezdinde devem ediyor. FETÖ operasyonları nedeni ile ihraç edilen ve açığa alınan vatandaşları ise hükümetimizin yeni bir komisyon kurduğunu ve bu komisyonda yapılan çalışmalar neticesinde mağdur edilin ailelerin mağduriyetini giderilecek. Halkımızın hükümetimize olan inancının tam olduğunu ve referandum seçiminde üzerine düştüğü görevi yerine getireceklerini inancının tam olduğunu da belirteyim. Hükümetimizin Çelikhanlı hemşerilerimize yapacağı proje ve hizmet çalışmaları nedeniyle bu konuda bize düşen görevi layıkıyla yapmaya hazırız.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!