MHP'li Özdağ: Fırat Kalkanı harekatının genişleme ihtimali yüksek (2)

Güncelleme Tarihi:

MHPli Özdağ: Fırat Kalkanı harekatının genişleme ihtimali yüksek (2)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2016 14:28

MHP'li Özdağ: Fırat Kalkanı harekatının genişleme ihtimali yüksek (2)

Haberin Devamı

ÖZDAĞ: FETÖ OPERASYONUNDA YANLIŞLAR YAPILIYOR
MHP Milletvekili Ümit Özdağ, FETÖ soruşturması kapsamında görevlerinden uzaklaştırılanlar arasında MHP'li isimlerin de bulunduğunu söyledi. Özdağ, FETÖ soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan aile hekimi Yunus Emre Büyükdemir'in bozkurt işareti yaparken çekilen fotoğraflarını göstererek, operasyonların sulandırıldığını savundu.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan operasyonların ve soruşturmanın zorunluluk olduğunu dile getiren Özdağ, ancak operasyonların sulandırılmaması gerektiğini, aksi halde devletin inandırıcılığının kalmayacağını ifade etti. Birçok şehirde FETÖ soruşturmasıyla görevden alınan kamu personellerinin kendilerine haksızlık yapıldığı iddiasıyla başvurularda bulunduğunu ifade eden Özdağ şunları söyledi:
"Türkiye halen büyük bir istikrarsızlık sürecinden geçmeye devam ediyor. İngiliz ve Alman Büyükelçilikleri çalışmalının durdurduklarını açıkladılar. Kanada Büyükelçiliği öngörülemez güvenlik durumu nedeniyle yurttaşlarına Gaziantep ve Kilis'inde içinde bulunduğu bazı illerimize gitmemeleri çağrısında bulundu. FETÖ'ye karşı kapsamlı operasyonlar başladı. FETÖ 'ye karşı yapılan operasyonları sulandırmak çok açık bir şekilde önce operasyonların inandırıcılığını ortadan kaldıracak yavaşlamasına neden olacaktır. Oysa son günlerde FETÖ ile mücadelede daha fazla hata yapılmaktadır. Sanki bu hataların bir kısmı bilerek yapılan hatalar. Bu hataların bir kısmının kripto FETÖ'cüler tarafından yapıldığı bazı illerimizde Gaziantep dahil ortaya çıkmaya başlamıştır. Vatanperver devlet görevlilerini FETÖ'cü diye işten atanların, kendilerinin aslında FETÖ'cü olduğu ortaya çıkmış ve ikinci dalga operasyonlarda kendileri işten atılmaya başlanmıştır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!