MHP'li başkandan CHP'ye fotoğraflı tepki

Güncelleme Tarihi:

MHPli başkandan CHPye fotoğraflı tepki
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 16:11

MHP'li başkandan CHP'ye fotoğraflı tepki

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ta, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, CHP'ye, milletvekillerinin PKK'lı teröristlerin cenazelerine katıldıklarını gösteren fotoğraflarla tepki gösterdi.

Parti binasında Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yıldırım, Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu Başkanı Bayram Ardıç ve yönetimiyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Mustafa Akpınar, CHP'nin gün geçtikçe Türkiye'yi sıkboğaz edip sistemi tıkadığını öne sürdü. Anayasa değişikliği ile MHP'ye 'Hükümete bastonluk yapıyor', 'AK Parti'nin arka bahçesi' gibi ithamlarda bulunulduğunu ifade eden Akpınar, şöyle dedi:

"Bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi 'Bre densizler siz FETÖ'nün kurşun askerliğine talip olurken bir şey olmuyor da, bizim Türkiye'yi müdafaa etmemiz mi gözünüze batıyor.' Milliyetçi, ülkücü hareket yolundan şaşmamış, ülkülerinden vazgeçmemiştir."

'PKK'LILARIN CENAZELERİNDE GÖZYAŞI DÖKTÜLER'

Konuşmasında CHP'li milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Mahmut Tanal ve Gamze Akkuş'un PKK'lı teröristlerin cenazelerinde çekilen fotoğrafları gösteren Akpınar, şunları söyledi:

"CHP zihniyeti PKK'lıların cenazelerinde gözyaşı dökmüş, tabutlarına sarılmışlardır. Şimdi ben buradan soruyorum, milliyetçi ve ülkücü hareketin bırakın bir milletvekilini, milliyetçi ve ülkücü harekete mensup herhangi biri bugüne kadar PKK cenazesinde yer almış mıdır? CHP varsın terörist ziyaretlerini siyaset yapmak sansın, terör örgütleriyle kol kola olmaya devam etsin, yaptığı yanlışlarla iktidar olma hayallerini suya atsın. CHP'nin durumu ortadadır. Bu zihniyet Atatürk'ün emanetlerine, emeklerine ve mücadelesine ihanet etmiştir. Liderimiz Devlet Bahçeli'nin dediği gibi 'Atatürk yerinden kalkıp bunların halini görse ya tekrar yatar, ya da bunların alayını İzmir'e kadar kovalar.' Ayrıca herkes bilmelidir ki, Türkiye'yi bölme projesine MHP'yi parçalayarak hizmet etmeye çalışanlar bilsinler ki, ülkücü hareketin yiğit evlatları liderimizin etrafında ve kutlu davaların emrinde bir kale gibi dimdik durmaktadır. Bu davaya gönül veren, ömrünü adayan herkes şunu gayet iyi bilmelidir ki, ülkücü hareket yıkılmadıkça Türkiye güvendedir. Sevdamız devlet, kararımız evet. Millet için, devlet için, Cumhuriyet için, Türk'lüğün bekası, velhasıl Türkiye için evet. Bu ülke için yeminimiz var, evet vazgeçilmez, onun için evet."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!