Merve Özbey, büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Merve Özbey, büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2018 16:42

Merve Özbey, büyüledi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'in simgelerinden birisi haline gelen Kızkalesi'ndeki 3'üncü Uluslararası Turizm Festivali'nde sahne alan pop müziğin sevilen ismi Merve Özbey, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Kentte turizmin canlandırılması amacı ile düzenlenen Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi'ndeki  festival; Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Letonya Cumhuriyeti Valka Belediye Başkanı Vents Armands Krauklis, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan ve yüzlerce vatandaş katıldığı yürüyüş ile başladı.
Renkli görüntülerin yaşandığı festivali açılışında konuşan Burhanettin Kocamaz, "Mersinimiz dünyanın en güzel yerleşim alanı. Tabi ki dünyanın en güzel ülkesi de Türkiyemiz. Ülkemiz üzerinde çok değişik oyunlar oynanmakta. Böyle bir dönmede her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" dedi.
Günün finalinde sahneye çıkan popçu Merve Özbey, en sevilen şarkılarını alanı dolduran binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi. Beyaz kıyafeti ve dansları ile de dikkat çeken Özbey'in performansı dinleyicilerden tam not aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!