Menevşe: Darbe girişimi sonrası herkesin daha çok çalışması gerekiyor

Güncelleme Tarihi:

Menevşe: Darbe girişimi sonrası herkesin daha çok çalışması gerekiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2016 16:23

Menevşe: Darbe girişimi sonrası herkesin daha çok çalışması gerekiyor

Haberin Devamı

ADANA Ticaret Odası(ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, 15 Temmuz darbe girişiminin etkilerinin silinmesi için herkesin daha çok çalışması gerektiğini söyledi.

ATO'nun Ağustos ayı olağan Meclis toplantısı, Tarkan Kulak başkanlığında gerçekleşti. Toplantının başlangıcında, 15 Temmuz'daki FETÖ terör örgütünün darbe girişiminde şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak bu oluşuma destek veren tüm unsurlar lanetlendi. Meclis Başkanı Tarkan Kulak, darbe girişiminin ardından oluşan tablonun fırsata dönüştürülmesi yönünde atılan adımların uygulamaya geçilmesi için herkesin çaba göstermesi gerektiğini söyledi. ATO Başkanı Atila Menevşe de konuşmasında, 15 Temmuz girişiminin vatandaşlarımız ve iş dünyasının paniğe kapılmayarak, devletine ve hükümetine olan güveni ile bu saldırının ekonomik bir darbeye dönüşmesini önlediğini söyledi. İş dünyasının yarınlara umut ve güvenle baktığını ve Türkiye'nin daha müreffeh olması için büyük bir inanç ve güvenle çalışmaya devam ettiğini ifade eden Menevşe, "Çok kısa bir süre içinde ülkemizin ve ekonominin normal akışına dönmesi bizler için oldukça sevindiricidir. Ülkemizin bu hain girişimin üzerine basarak daha güçlü, daha müreffeh bir ülke olma yolunda yeni ve büyük bir kalkınma hamlesine gireceğine inanıyoruz" dedi

İŞ DÜNYASINA ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında iş dünyasına çok önemli görevler düştüğünü vurgulayan Menevşe sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türk özel sektörü olarak moral ve motivasyonumuzu en yüksek noktaya çekerek, eskisinden çok daha fazla çalışmak, çok daha fazla yatırım, üretim ve katma değer yaratarak ülkemizin müreffeh yarınlarının inşasında her zaman olduğu gibi başat rol üstlenmeliyiz. Devlet ve demokrasimizi sahiplenme adına gösterdiğimiz takdire şayan milli ruhu, ekonomik kalkınma hamlesini gerçekleştirmek adına da ortaya koymalı ve dünya kamuoyu önünde sergilediğimiz bu şanlı mücadeleyi ekonomik zaferlerle taçlandırmalıyız. Bu süreçte büyük küçük demeden, iş hacmi ve ölçeği ne olursa olsun her bir üyemizin ayrı ayrı katkısı ve çabasını bekliyoruz. Odamızın her zaman olduğu gibi bugün ve yarın da üyelerinin hizmetinde olacaktır. İnşallah Allah bir daha bu kötü günleri bizlere göstermesin."

ADANA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!