Erol Günaydın için son görev yarın

Güncelleme Tarihi:

Erol Günaydın için son görev yarın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2012 15:35

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Erol Günaydın bir süredir tedavi gördüğü Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nde dün hayatını kaybetti. Sanatçının kızları Günfer ve Fatoş Günaydın, babaları için yarın Ses Tiyatrosu'nda bir tören düzenleneceğini, aynı gün Teşvikiye Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından sanatçının Feriköy Mezarlığı'nda eşinin yanında toprağa verileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Günfer Günaydın dün yaptığı açıklamada, "Hastalığı 24 Ağustos'ta başlamıştı. Babamla en son konuştuğumuzda gayet iyiydi neşesi yerindeydi. Espiriler yapıyordu. Daha evvel de böyle bir rahatsızlık geçirmişti. Hastanede yoğun bakımda yatıp çıkmıştı. Açıkcası böyle bir ölümü beklemiyorduk. Çok bilendi. Hayata dair projeleri vardı. Hatta birkaç projede düşünüldü. Elemelerde yerine başka biri seçilince çok üzüldü. Ancak kimseye kırgın değildi" ifadelerini kullanmıştı.

Erol Günaydın, 4 Aralık 2004'te bir gazeteye verdiği röportajda, "Karım kanser oldu onu kıskandım, beraber gideriz diye ben de kanser oldum" demişti. Sanatçı, Feriköy Mezarlığı'nda, eşinin yanında toprağa verilecek.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!